Apel umanitar. Sa-i indeplinim visul lui Radu Ionut: “Imi doresc sa traiesc, sa pot sa rad si sa plang”

Radu Ionut Avasilcai, elev la Liceul cu Program Sportiv din Iasi si jucator de fotbal la echipa de juniori CSMS Iasi, a primit un diagnostic dur de la medici: tumora maligna rinofaringe. Tanarul are nevoie de bani pentru a plati operatia care ii da sanse la viata.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereRadu Ionut a fost tratat cateva luni pentru sinuzita, insa in luna august, in urma unor investigatii amanuntite, medicii i-au dat ca diagnostic: tumora maligna rinofaringe. Sansa lui de a trai este o operatie, la o clinica din Elvetia, interventie care nu costa extrem de mult – 20.000 de euro. Prietenii, familia, colegii au reusit sa adune o parte din suma, insa mai au inca nevoie. Medicii i-au dat sanse pana de Craciun.

La 17 ani, Radu Ionut Avasilcai are o singura dorinta: “Imi doresc sa nu mor ca sa pot sa rad, sa plang si sa fiu in continuare langa familie si prieteni”.fara descriere

Oricine isi doreste si poate sa-l ajute pe Radu Ionut Avasilcai o poate face donand chiar si cea mai mica suma de bani in contul de mai jos.

Cont BCR (cont in Lei)

RO87RNCB0684143599090001 (Avasilcai Radu Ionut)

Cont RAIFFEISEN BANK (cont in Euro)

RO87RZBR 0000 0600 1722 9228  (Avasilcai Cristinel)

Orice alte informatii le puteti afla de la Avasilcai Cristinel – 0741.101.685

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate