Apelează la ajutorul unui service auto modern și pregătit să facă față oricărei probleme auto!

Autor: Amalia Florea

Numărul mare de autovehicule din București necesită și un număr proporțional de service-uri auto care se pot ocupa de eventualele probleme apărute. În acest sens, a alege un service auto multi-marcă, care să inspire încredere poate fi un demers dificil.

Un prim pas spre o bună alegere este că service-urile competente, care tratează clientul cu promptitudine își fac o anumită reputație, devin cunoscute. Un astfel de service auto București este Dexcar.

Profesionalismul în acest domeniu înseamnă experiență în rezolvarea oricărei probleme auto, atenție la detalii, dotări de ultimă oră, transparență, prețuri corecte și servicii diversificate. În mod sigur îți dorești să ai parte de un atelier auto cu o echipă de mecanici și ingineri care îți acordă atenție, detectează corect problemele mașinii tale și le pot rezolva într-un timp optim. La un astfel de service te vei întoarce cu încredere.

Care sunt avantajele oferite de un service auto modern și competent?

Un serviciu auto de calitate începe de la primul contact pe care îl ai cu reprezentații service-ului. Relația dintre client și echipa de mecanici trebuie să se bazeze pe încredere și respect. Experiența trebuie să fie una cât mai plăcută. Timpul de așteptare trebuie redus la minim, iar automobilul are nevoie să fie investigat de îndată ce ajunge în incinta atelierului auto.

Serviciul de diagnoză auto computerizată este esențial în a detecta corect și din timp problemele autovehiculului. Acest lucru conduce la reparații eficiente, realizate în cel mai scurt timp. Comunicarea și transparența sunt esențiale în relația cu clientul. Toate problemele trebuie comunicate, împreună cu soluțiile aferente și timpii de execuție.

Citeste si: Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului- bzi.ro

Nu în ultimul rând, transparență înseamnă și costuri la vedere, să evaluezi din timp cât ar costa reparația mașinii tale, în funcție de problema apărută. Aceste atribute- onestitate, corectitudine, transparență și costuri la vedere sunt completate de experiența vastă a unor mecanici pasionați de munca lor. Investiția în dotări de ultimă oră înseamnă identificarea corectă a problemelor auto și repararea eficientă a autoturismului tău, indiferent de marcă sau model.

Toate aceste criterii formează ansamblul de servicii oferit de un service auto cu rezultate rapide și de succes și cu clienți mulțumiți.

Beneficiază de o gamă completă de servicii auto de reparație și întreținere!

Există numeroase servicii auto care se adresează atât reparațiilor diferitelor subansambluri ale automobilului, cât și acțiuni de întreținere. La Dexcar Service beneficiezi de o gamă variată de servicii de calitate, ce răspund nevoilor actuale ale conducătorilor auto.

 • Diagnoză auto computerizată
 • Revizie auto
 • Tinichigerie și vopsitorie auto
 • Schimb anvelope și echilibrare roți
 • Geometrie roți

Indiferent de problema pe care o are mașina ta, vei găsi un răspuns adecvat și vei beneficia de servicii de top. Vei fi înștiințat cu privire la operațiunile care se vor efectua asupra mașinii, piesele care trebuie schimbate și toate costurile manoperei. Mecanicii vor încerca să remedieze într-un timp cât mai scurt problemele apărute.

Serviciul de vopsitorie și tinichigerie implică tehnicieni autorizați și echipamente de ultimă oră care pot reda în cel mai scurt timp aspectul inițial al automobilului. Reparațiile la nivelul caroseriei se realizează cu atenție la detalii și includ îndreptări de bare, reparații la nivelul aripilor, îndepărtarea zgârieturilor și multe altele.

Alege un service auto de încredere, unde mașina ta va fi pe mâini bune!

Ce presupune un service auto de încredere? Este un service auto modern, ce oferă servicii variate pentru toate mărcile și modelele auto, un service cu costuri la vedere, cu mecanici competenți, ce-ți răspund cu promptitudine și sunt oricând pregătiți să facă față oricărei provocări. Este un service auto ce îți oferă servicii diverse de reparație și întreținere auto, de înaltă calitate.

Beneficiile care recomandă service auto Bucuresti Dexcar sunt:

 • Promptitudine și atenție
 • Mecanici experimentați
 • Dotări tehnologice moderne
 • Costuri la vedere
 • Prețuri avantajoase
 • Garanție pentru manoperă și piese
 • Servicii variate
 • Estimare gratuită de preț

Atunci când întâmpini orice fel de problemă auto, fă-ți o programare la Dexcar Service. Convinge-te că mașina ta e pe mâini bune și că ai făcut cea mai bună alegere!

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies