Apelul disperat al familiei Iorgulescu, după ce Mario a făcut accident: „Este o rugăminte...”

Ce au transmis părinții lui Mario Iorgulescu, după ce tânărul a fost implicat într-un grav accident, în urma căruia un tânăr a murit pe loc.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


După ce managerul spitalului Elias a anunțat ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu, familia șefului LPF a transmis un mesaj.

Gino Iorgulescu și soția sa, Gabriela, trec prin clipe cumplite de când au aflat că fiul lor a fost implicat într-un grav accident. Cei doi au decis să transmită un nou mesaj astăzi:

„Momentele grele prin care trece familia noastră, situația dramatică a fiului nostru ne determină, însă, să rugăm reprezentanții mass-media, care vor să afle informații referitoare la starea lui de sănătate, să nu mai insiste cu apeluri către personalul medical. Este o rugăminte a noastră, a familiei, și către conducerea spitalului de a păstra discreția în aceste ore atât de grele pentru noi toți. Când vom avea date elocvente privind starea de sănătate a fiului nostru, noi, cei din familie, le vom comunica presei. Cu recunoștință, Gabriela și Gino Iorgulescu“, este mesajul transmis de părinții lui Mario Iorgulescu.

Citeste si: O româncă, prinsă la cerșit în America. Cerea bani pentru mâncare și scutece la copil, dar adevărul era altul. Ce i-au găsit polițiștii în buzunare

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu! Ce a făcut tânărul imediat după impact și cum a fost văzut apoi, la spital

Citeste si: Cine este Vlad, noul concurent de la Puterea dragostei! Imagini fierbinți cu el și cu Roxana, din primul sezon

Ce spun medicii despre starea lui Mario Iorgulescu

Managerul spitalului, dr. Mugur Ardelean, a anunțat cum se simte fiul lui Gino Iorgulescu:

„Evoluția pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conștient, rămânând conectat la aparatele de ventilație mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depășit zona riscului vital și continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă. Manager, Dr. Mugur Ardelean”, se arată într-un comunicat.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Mario Iorgulescu a fost implicat într-un grav accident rutier, în urma căruia un bărbat în vârstă de 24 de ani a murit pe loc. Fiul șefului LPF conducea cu 240 de kilometri la oră și se afla într-un automobil de lux atunci când a intrat în tânărul Dany Vicol. În urma accidentului, Mario a fost transportat în stare gravă la Spitalul Elias.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate