Apelul disperat al lui Ruby! O persoana draga este in coma de doua zile si are nevoie de sange!

Ruby este disperata si a apelat la ajutorul fanilor ei de pe Facebook.

Distribuie pe:

fara descriereCantareata a marturisit ca fratele celei mai bune prietene a ei este bolnav.

"Ştiu că de multe ori este greu să va atrag atenţia cu lucruri de genul acesta dar este foarte important să citiţi un minut ce urmează. Fratele celei mai bune prietene ale mele, are doar 34 de ani, se numeşte Tucă Florinel şi se află în comă de două zile şi ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU, al tuturor. Are nevoie de sânge din orice grupă altfel este posibil să se întâmple ce este mai rău. Îmi este greu să scriu şi să mă exprom mai ales că este vorba de o persoană apropiată mie. Vă rog din suflet, ştiu că sunteţi toţi prinşi în febră cumpărăturilor şi a cadourilor frumoase pentru cei dragi, 30 de minute dacă va puteţi rupe, să donaţi din sângele vostru pentru a îl salvă pe Tucă Florinel.

fara descriereCei care doresc să doneze o pot face la:

- INSTITUTUL HEMATOLOGIC BUCUREŞTI - pe stradă Dr. Felix (în spatele spitalului Filantropia)

Spuneţi că aţi venit să donaţi pentru Tucă Florinel.

Pentru mă multe detalii o puteţi contacta pe Georgiană Tucă.

Sper că Spiritul Sărbătorilor să va facă pe toţi mai empatici la suferinţele apropialor noştrii şi să îl ajutaţi pe Florin să îşi recapete conştientă şi să poată sărbătorii Crăciunul alături de familia lui.
Vă rog share-uiţi, aşa văd cât mai mulţi oameni!! Vă mulţumesc că aţi avut răbdare să citiţi până la capăt, sper să ajungă la inimile tuturor şi să ajutaţi cât puteţi", a scris Ruby pe pagina sa de Facebook.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate