Apelul lui Marcel Vela pentru coronasceptici: „Situația este crâncenă. Virusul este foarte agresiv”

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, prezent sâmbătă la inaugurarea Unităţii Mobile de Terapie Intensivă de la Timişoara, a făcut un apel către „cavalerii drepturilor și libertăților unor idei politico-electorale”.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Apelul lui Marcel Vela pentru coronasceptici: „Situația este crâncenă. Virusul este foarte agresiv”
Apelul lui Marcel Vela pentru coronasceptici: „Situația este crâncenă. Virusul este foarte agresiv”


In articol:

În contextul exploziei de cazuri noi de coronavirus din ultimele zile, în România, autoritățile vor să extindă secțiile de terapie intensivă. Situația dramatică cu care se confruntă spitalele din țară, l-au determinat pe ministrul de Interne să atragă atenția celor care refuză să respecte regulile de protecție.

Marcel Vela, mesaj pentru coronasceptici

Ministrul de Interne le transmite celor care nu cred în existența virusului să stea de vorbă cu o rudă a unui decedat de COVID.

„Astăzi sunt înregistrate un număr de cazuri, au mai murit 21 de compatrioți și îi rog pe toți acești cavaleri ai drepturilor și libertăților unor idei așa mai politico-electorale să meargă la familiile care încearcă această situație dramatică, să discute cu cei care sunt într-o situație tragică și au pierdut pe cineva drag”, a spus Marcel Vela, sâmbătă. 

Citeste si: Patinatoarea Ekaterina Alexandrovskaya a murit la 20 de ani. Gestul făcut de sportivă a șocat lumea sportului

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Un bolnav de coronavirus a murit la ATI, după ce a refuzat tratamentul pentru COVID-19. El spunea că nu vrea să fie „cobai pentru experimente”. Manager spital: Putea să fie salvat

Citeste si: Focar de COVID-19 la Dinamo! Alți trei jucători au fost depistați pozitiv

„Situația este dramatică, acest virus există, este foarte agresiv”

Marcel Vela spune că în România situația este crâncenă și atrage atenția asupra pericolului la care se expun cei care refuză să se protejeze de coronavirus.

„Eu am discutat cu familia unor colegi din MAI care nu mai sunt, din păcate, astăzi printre noi, care au murit îmbolnăviți de acest covid și vă rog să mă credeți că situația este crâncenă. Situația este dramatică, acest virus există, este foarte agresiv, este invizibil, este un dușman care atacă și tineri, și adulți și seniori. Nu distinge între bărbați și femei, între tineri și bătrâni sau între cetățenii dintr-un județ sau altul, cu atât mai multe între suporterii unui partid sau altul”, a mai spus ministrul de Interne. 

Marcel Vela face un apel la responsabilitate.

„Așadar, cred că e nevoie de o solidaritate și o responsabilitate generală în toată țara. Eu sunt optimist și cred că vom reuși. Este păcat ca unii politicieni să promoveze teze, idei, scenarii, conspirații doar pentru a capacita și a acumula unele voturi, neținând seama de o realitate cruntă: în România, în prezent mor compatrioți de ai noștri”, a subliniat ministrul de Interne.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Un bolnav de coronavirus a murit la ATI, după ce a refuzat tratamentul pentru COVID-19. El spunea că nu vrea să fie „cobai pentru experimente”. Manager spital: Putea să fie salvat

Bombă în showbiz! Leo de la Strehaia s-a căsătorit cu Dana Criminala! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

Mesajul disperat al un angajat MAI diagnosticat cu coronavirus: „Aruncă la coş tot efortul românilor din ultima perioadă”

Momente de tandrețe între Livian și Bianca. Cei doi au împlinit un an de relație astăzi

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies