LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Apple lanseaza un computer watch cu ecran de 3,8 centimetri! Uite ce caracteristici va avea!

Apple lucreaza la un nou produs care va putea inlocui smartphone-urile. Este vorba despre un computer watch cu ecranul de 3,8 centimetri.

Distribuie pe:

fara descriere"Zvonurile misterioase care apar din Asia trebuie primite cu precautie. (...) Conceptul de computer portabil este insa popular in randul celor pasionati de tehnologie", scrie Business Insider. Aceasta este o linie de produse pe care Apple ar putea eventual intra, afirma Gene Munster, analist la firma de cercetare Piper Jaffray, citat de Mediafax.

Consumatorii sunt deja interesati de un ceas iOS. Potrivit portalului NextWeb, 70.000 de persoane au contribuit pe platforma pe Kickstarter.com la o finantare de 10 milioane de dolari pentru dezvoltarea unui ceas, numit Pebble, care sa se conecteze la iPhone.

Un alt argument in favoarea unui astfel de proiect ar fi ca Apple cheltuieste miliarde de dolari pe proiecte despre care nimeni nu stie nimic in afara companiei, potrivit Business Insider.

Mai multe informatii ridica, insa, semne de intrebare referitor la ceasul Apple.

Potrivit surselor, Intel ar fi propus conceptul celor de la Apple, care ar fi acum interesati sa fabrice un astfel de dispozitiv. In mod obisnuit, Apple isi proiecteaza produsele, dupa care cauta furnizori.

De asemenea, actualele produse iOS ale Apple, inclusiv iPad si iPhone, folosesc cipuri ARM si nu Intel.

Faptul ca Apple lucreaza la un asemenea proiect nu ar trebui sa surprinda. Apple a devenit in ultimii ani cea mai valoroasa companie din lume pentru ca a fost dispusa sa-si canibalizeze propriile produse, afirma Munster. iPhone a preluat afacerile iPod, iar iPad inlocuieste computerele Mac si laptopurile.

Eventual, Apple va gasi un inlocuitor pentru smartphone sau o va face altcineva, scrie Business Insider.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate