Aproape 100 de bucuresteni vor trece in Anul Nou facand sex incendiar, la gramada! VEZI cum arata clubul swingerilor din Capitala

Pentru unii, noaptea de Revelion inseamna mancare, bautura si ceva focuri de artificii. Pentru altii, Anul Nou vine cu altfel de "focuri"... E vorba de sex in toata regula! Clubul de swingeri din Bucuresti a pus deja la dispozitie locuri pentru amatorii care vor sa se iubeasca, la propriu, la trecerea dintre ani.

Distribuie pe:

fara descriere
Clubul de swing din Capitala, Attraction Club, are o capacitate de aproximativ 100 de persoane. Adica 50 de cupluri, care in toiul petrecerii lasa inhibitiile de-o parte! Mai exact, renunta la haine si incing partide de sex fara perdea cu partenerii celorlalti participanti la petrecere.

fara descriere

"In momentul de fata peste 80 la suta din locurile disponibile au fost deja rezervate, majoritatea cu plata in avans.Ca in fiecare an, vor participa la Revelionul swingers din club 80-100 de persoane, majoritatea cupluri. Atmosfera e foarte placuta, lumea e foarte deschisa, poti realmente sa intri lejer in discutie cu orice persoana de care iti place. Asa a fost an de an. Sexul nu e desigur obligatoriu. De altfel, de Revelion vin de fiecare data in club persoane noi, care nu ne-au mai vizitat inainte, tocmai pentru ca e un prilej foarte bun de a incerca ceva nou in materie de distractie. Petrecerea va avea tot felul de surprize, muzica foarte buna asigurata de DJ, show-uri incitante. Cu alte cuvinte, toti cei care vor veni vor ramane cu o amintire extraordinara si vor simti ca au facut ceva cu totul special in ultima noapte din an", ne-a declarat organizatorul petrecerii.
fara descriere
Distractia nu e gratuita. Un cuplu trebuie sa achite o taxa de participare de 600 de lei, o femeie care vine fara partener plateste 300 de lei, iar un barbat singur trebuie sa scoata din buzunar 500 de lei.
fara descriere
Organizatorii au angajat dansatori profesionisti care sa anime petrecerea, un DJ va asigura muzica si, mai mult, participantii vor avea la dispozitie mancare si bautura la discretie. Swingerii vor avea la dispozitie o camera de socializare, unde se pot cunoaste mai bine si, bineinteles camere unde se pot retrage pentru "nebunii"!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate