Aproape 2 milioane de bucuresteni raman fara apa calda! Motivul e halucinant!

Peste 1,7 milioane de bucureşteni racordaţi la RADET primesc de două zile APĂ CALDĂ la o temperatură mult scăzută faţă de cea normală. ELCEN, producătorul de energie termică din Capitală, a acumulat datorii la Distrigaz, iar furnizorul de gaze a redus presiunea din conducte. Astfel, apa caldă curge la robinet mai mult rece. Distrigaz a reluat distribuţia gazelor în regim normal către Elcen, potrivit unui comuncat de presă transmis de Distrigaz.

Distribuie pe:

fara descriere

Bucureştenii vor avea din nou apă caldă. Distrigaz a reluat distribuţia gazelor în regim normal. Apa va fi caldă la robinetele bucureştenilor la două ore de la reluarea distribuţiei de gaze.

„Distrigaz Sud Reţele a redus în data de 30.O9.2014 serviciile de distribuţie a gazelor naturale către două locuri de consum ale ELCEN din Bucureşti, respectiv CTE Sud şi CTE Vest, ca urmare a acumulării de către Elcen a unor datorii importante de plată aferente serviciului de distribuţie prestat inclusiv pentru sezonul rece 2013-2014. Măsura limitării a fost luată după ce au fost parcurse toate etapele de mediere în vederea eşalonării debitelor. În prezent, Distrigaz Sud Reţele a restabilit parametrii de furnizare a gazelor naturale către unităţile Elcen din Bucureşti, urmând ca, nu mai târziu de finalul săptămânii viitoare, conform promisiunii autorităţilor responsabile, să se găsească o soluţie acceptabilă pentru stingerea datoriei”, a transmis Distrigaz Sud, într-un comunicat de presă.

Această situaţie a pornit de la datoriile pe care le-a înregistrat furnizorul de agent termic din Bucureşti. Mai precis, ELCEN se află în situaţia de a a livra în sectoarele din Bucureşti o apă care are doar 50 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care o are apa când pleacă de la CET Sud, iar până la consumatori ajunge chiar şi rece.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate