Apropiații asistentei medicale Mihaela Enache cer DREPTATE! Sute de oameni au fost la înmormântarea ei

Apropiații Mihaelei Enache, asistenta medicală din Vaslui care a murit după o lungă suferință, cer să se afle adevărul.

Distribuie pe:


In articol:

În curtea Bisericii "Sf. Apostoli Petru și Pavel" din Vaslui s-au adunat peste 200 de persoane care au dorit să îi fie alături Mihaelei Enache pe ultimul drum.

Slujba a fost ținută de doi preoți, iar la eveniment au participat membrii familiei, prieteni, vecini, colegi de muncă, dar și persoane care au auzit povestea tristă a Mihaelei.

“Suntem atât de mulți astăzi aici, chiar dacă suntem într-o perioadă în care ne bucurăm de sărbătoarea nașterii Mântuitorului Iisus Hristos. Cu toate acestea, ne-am adunat, cu tristețe în suflet, pentru că pleacă dintre noi doamna Mihaela. Pleacă dintr-o familie tânără, dintr-o familie care avea foarte multă nevoie de ea. Pleacă de lângă oamenii asupra cărora s-a aplecat cu foarte multă grijă și cu o dăruire pe care o întâlnim la cei care intervin în viața celor suferinzi în momentele cele mai grele. Pleacă dintr-un sistem sanitar care are foarte multă nevoie de oameni capabili, oameni care să lucreze nu doar cu mâinile și cu creierul, ci și cu inima și sufletul. Îmi aduc aminte că atunci când mergeam cu ajunul Crăciunului la această familie, adesea doamna Mihaela mă întreba dacă știu persoane care au nevoie de îngrijiri medicale, dacă cunosc bolnavi care nu se mai pot ridica din pat. Și asta pentru că doamna Mihaela nu lucra doar locul de muncă, ci se ocupa să ajungă și la alți oameni, pentru că pe lângă celălalte calități, se vedea și dragostea și pasiunea pentru a-și face treaba cât se poate de bine.(…) Acum nu ne rămâne decât să ne rugăm ca Dumnezeu să-i dăruiască doamnei Mihaela un loc în împărăția cerurilor, să-i ierte păcatele și să-i arate dragostea pe care și ea a arătat-o față de cei pe care i-a îngrijit”, a spus părintele Adrian Chirvasă la finalul slujbei de înmormântare, potrivit Vremeanoua.ro.

Citeste si: Cumpănașu, amenințat cu moartea: ”Vin și îți trag un pistol în cap”! Unchiul Alexandrei a informat poliția și Parchetul

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: De ce nu poate face copii Dorian Popa

Citeste si: Mirabela Dauer, victima unei depresii înfiorătoare! "Nu plângeam, pentru că nu pot"

Cine se crede că e vinovat de moartea femeii

Mihaela Enache a fost asistentă medicală la Spitalul de Urgență din Vaslui. E a murit după trei săptămâni de comă de gradul IV, chiar în ultima zi a anului 2019.

Din păcate, ea a pierdut lupta și s-a stins pe patul de spital.

Apropiații vor să iasă adevărul la iveală și vinovații să plătească, referindu-se în mod evident la soțul Mihaelei. Despre el se bănuiește că ar fi agresat-o pe femeie, lovind-o în repetate rânduri, uneori chiar și cu obiecte contondente, până a adus-o în stare de comă.

„Bătăile sunt de mult...de înaintea casatoriei..tin minte ca eram copil si mergeam la ei acasa...si "sotul" o batea de fata cu toata lumea..pacat ca abia cand omul moare se afla...”, a declarat un apropiat al familiei.

Cauzele exacte ale morții nu sunt clare încă, rezultatele autopsiei fiind așteptate cu mare interes, mai ales că există și suspiciuni legate de o otrăvire.

Sursă foto: Vremeanoua

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Gheorghe Dincă poate fi eliberat! Cât timp mai au procurorii la dispoziție

Dan Bittman a fost în stare de şoc după ce şi-a văzut prietenul săltat de autorităţi: ”L-au prins pe stradă, avea plete, l-au bă­gat într-o dubă”

Dan Bittman, umilit de un celebru jurnalist Antena3. Ce a dezvăluit public despre acesta

Scandal la început de an între doi cântăreți! Ce au de împărțit Abi Talent și Alex Velea? „Altfel îți dădeam un capac”

Un bărbat a fost ucis de o piatră care i-a zburat prin parbriz în timp ce se afla la volan! În mașină cu el erau soția lui și cei doi nepoți

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies