Apropiații astrologului Mădălina Manole sunt îngenuncheați de durere! Pe rețelele de socializare au curs mesajele, în semn de omagiu, pentru tânăra care a murit subit la 39 de ani: „Cei mai buni oameni ne părăsesc mereu”

Actualitate

Apropiații astrologului Mădălina Manole sunt îngenuncheați de durere! Pe rețelele de socializare au curs mesajele, în semn de omagiu, pentru tânăra care a murit subit la 39 de ani: „Cei mai buni oameni ne părăsesc mereu”

Mădălina Manole s-a stins din viață la vârsta de 39 de ani, iar apropiații sunt în stare de șoc.

Moartea astrologului Mădălina Manole a lăsat un gol imens în sufletele multor persoane, în special în inimile celor ce au cunoscut-o pe tânăra de 39 de ani. Apropiații acesteia au doar cuvinte de laudă la adresa ei și nu le vine să creadă că s-a stins din viață. Mădălina a murit pe data de 30 ianuarie, în urma unui stop cardio-respirator și se confrunta de mai mult timp cu probleme serioase de sănătate.

Totodată, apropiați ai familiei susțin că tânăra fusese internată în anul 2022 pentru o perioadă de 2 săptămâni, suferind atunci o colică intestinală, deshidratare completă și blocaj renal.

Citește și: Semnul primit de astrologul Mădălina Manole înainte să moară subit! A fost nevoită să ia o decizie: „Am trecut pe lângă moarte, învăț să trăiesc din nou”

Acum, prietenii și rudele Mădălinei o plâng amarnic, iar pe rețelele de socializare au curs mesajele, în semn de omagiu, pentru aceasta.

Apropiații Mădălinei, șocați de tragedie

Mădălina era cunoscută în comunitatea astrologilor din România, iar de-a lungul carierei sale, aceasta a fost prezentă în platourile emisiunilor TV de mai multe ori, inclusiv la Kanal D.

A murit astrologul Mădălina Manole! Vestea subită i-a cutremurat pe cei apropiați: „A plecat aseară într-o lume mai bună”

Prietenii tinerei sunt șocați de vestea tragică, iar cu ultimele puteri, aceștia au transmis mesaje dureroase pe rețelele de socializare.

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace, sufletel frumos si tanar.. Ai plecat neasteptat de devreme printre ingeri! O sa ne lipsesti fata frumoasa! Nu imi vine sa cred ca nu mai esti pe acest pământ...imi

pare nespus de rau! Putere sufleteasca mamei tale si familiei!”, „Să mă gândesc la așa mare durere e greu de vorbit......Cei mai buni oameni ne parasesc mereu.Nimic nu se compara cu amintirile dulci pe care le-am împărtășit .Nu este nimic mai dureros decât să ma gândesc la ochii tăi si la zambetul tău in aceste zile, acum când ai plecat pentru totdeauna. Dintr-o dată te-ai hotărât sa-ti iei ramas bun si acum aici va trebui sa mă resemnez cu faptul că nu te vei mai intoarce niciodata.Dumnezeu
să te odihnească suflet bun !!!”, „“Mada, ne ai lăsat fără cuvinte! Ai plecat prea devreme!!! Îți ascult mesajele vocale și încă nu mi vine sa cred…Dumnezeu a luat la el un om extraordinar! Sincere condoleante! Dumnezeu s-o ierte.”
sunt doar câteva dintre mesajele care au apărut, după decesul Mădălinei Manole.