Apropiaţii lui Ricardo de la Puterea Dragostei, avertisment pentru tânăr: ”Stai departe de Rafaela”

Ricardo este cel mai nou băiat intrat în casa de la Puterea Dragostei, iar între el şi Rafaela pare a se lega o relaţie.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Fanii şi apropiaţii lui Ricardo sunt îngrijoraţi de o eventuală apropiere între tânăr şi Rafaela, pe care o consideră nepotrivită pentru el.

”Fereşte-te de scorpia de Rafaela, care bagă râcă între tine şi Bianca. Rafaela s-a certat cu toţi concurentii de la Exatlon, fugi de ea!”, sunt mesajele transmise lui Ricardo, după ce a intrat în emisiune.

Rafaela Marcaş nu este la

prima participare la un show tv, ea a fost concurentă în primul sezon Exatlon, de unde a ieşit la scurt timp după ce a provocat primul scandal dintre Războinici. Şi la Puterea Dragostei, Rafaela a avut câteva conflicte, în special cu Bianca.

Până la venirea lui Ricardo în casa de la Puterea Dragostei, Rafaela nu formase cuplu cu niciunul dintre băieţii din show. În ultimele zile, Rafaela şi Ricardo au stat mult timp împreună, astfel încât toţi bănuiesc faptul că întrei ei s-ar putea lega o relaţie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Viorela de la Puterea Dragostei, dezamăgită de Mădălin! Crede că iubitul său o foloseşte: "Mi-a zis că noi nu mai avem materiale pentru emisiune. Mi-a reproşat că..."

Scandal uriaş la "Puterea dragostei"! Aniela e în război cu celelalte concurente: "Vreau să solicit să avem camere diferite"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Luni 25 Ianuarie 2021: Situația financiară este una foarte bună pentru Gemeni

Tăriceanu este în stare de ȘOC. Anunțul făcut de procurorii DNA

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Gabriela Firea face senzație pe internet. Dana Budeanu, asul din mâneca senatoarei PSD

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies