Apropiere suspectă între Alina Pană, fosta concurenta „Exatlon”, și Giani Kiriță. Avem imaginile în exclusivitate! VIDEO

Alina Pana este una dintre cele mai carismatice și senzuale foste participante la show-ul fenomen „Exatlon” iar Giani Kiriță este prezentator al show-ului „Vulturii de noapte” și i-a fost rival Alinei, în emisiunea concurs desfășurată în Republica Dominicană.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Cei doi s-au reîntâlnit pe platourile de filmare de la „Vulturii de noapte” și au oferit celor prezenți un moment unic, un dans „de infarct” și schimburi de replici electrizante.

fara descriere

Nu este un secret pentru nimeni că Alina îi atrăgea atenția lui Giani încă de pe vremea când evoluau amândoi pe traseele complicate din Dominicană. Vulturul o alinta „fitnessista” și tachinările dintre ei te duceau cu gândul mai degraba la o simpatie reciprocă decât la rivalitate.    

fara descriere

Citeste si: Slav, Cazacu și Kirita, senzație la mall! Ce au făcut ”Vulturii de noapte” de față cu toată lumea! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Anna Lesko, sărutată din cap până în picioare la „Vulturii de noapte”! Cine s-a descurcat cel mai bine

Citeste si: Cătălin Cazacu a câştigat prima cursă de motociclism a sezonului! „Bravo, Vulture!”

Ce s-a întâmplat între cei doi la „Vulturii de noapte”, ce și-au spus cu adevărat Alina Pană și Giani Kiriță în timpul filmărilor și cum au ajuns atât de apropiați, veți afla urmărind marți seara, de la ora 23:00, o nouă ediție „Vulturii de noapte”!  Vizionați acum, în premieră, câteva imagini cu Alina și Giani din timpul dansului de infarct!

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate