Apropiere suspecta intre Cove si o antrenoare! Cei doi au jucat tenis impreuna, iar la finalul sedintei de pe zgura, prezentatorul a condus-o elegant la masina VIDEO EXCLUSIV

Gabriel Coveseanu este un practicant activ al sportului alb si pare ca si-a gasit si un partener agreabil de cealalta parte a fileului.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereSurse din zona terenurilor unde a fost surprins Cove sustin ca tanara antrenoare ar fi de fapt coach-ul baiatului sau, dar si sparring-partener-ul lui Gabriel, atunci cand timpul le permite.

fara descriere

Zilele trecute, dupa o partida echilibrata, Cove si antrenoarea cu o prezenta fizica agreabila au parasit impreuna terenul, ca doi jucatori profesionisti, cu rachetele la spate. 

fara descriere

Cavaler cum il stim, barbatul in varsta de 42 de ani si-a condus adversara la masina, cei doi mai zabovind un pic si discutand despre cum au functionat "scurtele la fileu" sau cat de bine utilizeaza Gabriel "lungul de linie". Discutia parea destul de voioasa si familiara, semn ca cei doi sunt destul de apropiati, mai ales ca simpaticul prezentator a asteptat rabdator ca antrenoarea sa-si schimbe adidasii de tenis cu unii de strada, chiar langa portbagajul masinii femeii.

fara descriere

fara descriere

Apoi, parca usor trist ca sedinta de pregatire s-a incheiat, Cove a plecat agale spre masina lui, schimbandu-si de asemenea pantofii sport, tot in fata portbagajului transformat pe post de vestiar. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate