Ar apela oricand la operatiile estetice daca ar avea nevoie! Emilia Ghinescu: "Lucrez mereu la imaginea mea!"

Cunoscuta cantareata de muzica populara Emilia Ghinescu a fost prezenta in emisiunea Drept la Tinta de la Kanal D chiar de ziua sa.

Distribuie pe:

fara descriereArtista a avut o discutie sincera cu Oana Roman, in care a povestit despre dragoste, copilaria zbuciumata si despre bucuriile vietii.

Emilia a facut o operatie de marire a sanilor imediat dupa ce a nascut si este mandra de acest lucru. "Lucrez mereu la imaginea mea, iar oamenii sunt obisnuiti ca eu sa arat bine. Nu m-as da in laturi de la o noua operatie estetica, insa deocamdata nu mai am nevoie de una. Nu am riduri si nici mama, la varsta pe care o are, nu are riduri."

Cantareata nu isi refuza niciodata placerile vietii si este fericita, chiar daca a divortat. Emilia a fost un copil chinuit de un tata extrem violent, iar asta a facut-o si mai puternica.

"Sunt o femeie puternica si ce mi-am propus, asta am facut. Am fost mereu sincera cu publicul meu si tocmai mi-am dat seama ca am langa mine un barbat frumos. Nu cred in dragostea la prima vedere, dar nu m-am inselat cand l-am ales pe iubitul meu langa mine.", a spus artista.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate