Arabul de la “Vocea Romaniei” a dat lovitura! Muneer va inregistra o piesa cu idolul sau, Jay Sean! Vezi cum a ajuns la aceasta performanta  

Muneer a interpretat impecabil piesa “Ride It”, a lui Jay Sean, la “Vocea Romaniei”, si iata ca nu numai cei patru jurati ai concursului au fost impresionati, ci si Jay Sean in persoana. Si, surpriza, cei doi vor face un duet.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMuneer i-a impresionat pe toti juratii de la "Vocea Romaniei"Nu, Jay Sean nu l-a remarcat pe Muneer la “Vocea Romaniei”, acolo unde ar fi banuit multi, ci in cadrul unui concurs worldwide, cu aspiranti din toate colturile lunii, unde acestia au interpretat una dintre piesele marelui artist. Ulterior, concurentii au fost votati de publicul larg, iar castigatorul a fost desemnat nimeni altul decat Muneer, care l-a cunoscut personal pe Jay Sean si a primit oportunitatea de a inregistra o piesa cu el. Acum, insa, Muneer este atent la prestatiile sale de la “Vocea Romaniei”, in calitate de concurent in echipa Loredanei, pe care a ales-o dupa ce toti cei patru jurati au intors scaunele. fara descriereMuneer si-a vazut visul implinit si si-a cunoscut idolulDesi numele lui nu se bucura de mare notorietate, Muneer nu este tocmai debutant in industria muzicala romaneasca. A fost concurent la “Romanii au Talent”, ajungand in galele live, fiind cooptat in echipa HaHaHa Production si primind o piesa scrisa de Smiley. Totodata, Muneer a bifat o colaborare muzicala cu Mandinga, carora li s-a alaturat atat in videoclipul piesei “Zaleilah”, dar si in cateva spectacole, ultima lui colaborare fiind un featuring cu Neylini.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate