Arad: Un sicriu a zburat dintr-un dric și s-a rostogolit pe asfalt. Când șoferul a coborât, a avut un șoc

Un caz bizar a avut loc în Arad. Un sicriu a căzut dintr-o mașină pe stradă, în timp ce mașina circula.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Au văzut, dar totuși nu le-a venit să creadă. Clipe bizare au avut loc în Arad, într-o seară. Un șofer care conducea o mașină mortuară în care se afla sicriul cu trupul neînsuflețit al unei persoane a pierdut, pur și simplu, coșciugul, în timpul mersului!

Totul a avut loc în Arad, aproape de ora 20.00, în apropierea Cimitirului Pomenirea din Arad. Chiar și-așa, întreaga scenă, totuși, a avut și un martor, un tânăr care a postat pe internet un videoclip cu scena. În intersecția cu pricina ajunsese și un echipaj de la Poliția Locală Arad.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Să vezi și să nu crezi! Coșciugul cu defunctul trebuia să ajungă la groapă, dar a rămas blocat în lift! Ce a urmat după întrece orice imaginație

Citeste si: Cod GALBEN în toată țara! Vijelii, descărcări electrice și grindină

Citeste si: O adolescentă s-a sinucis după ce autorităţile şi familia au obligat-o să se mărite cu bărbatul care a violat-o! Tânăra a înghiţit otravă pentru şobolani! Vezi când s-a întâmplat!

„Informaţiile noastre însă ne spun că nu s-a întâmplat nimic grav, mașinile s-au oprit la timp, sicriul a crăpat nițel, dar nu din cauza celui dinăuntru, ci din cauza șocului cu asfaltul. Ceea ce rămâne e poate ideea ultimului drum care nu este întotdeauna așa cum ne vine să credem: în pace și liniște eternă”, a scris martorul prezent la tot.

Sursă foto: Ciao

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate