Arafat a fost reinhumat dupa ce s-au recoltat probe din ramasitele sale! Ancheta urmareste stabilirea motivului mortii liderului palestinian!

Mort acum 8 ani, fostul lider palestinian Yasser Arafat ramane in continuare un personaj controversat. Invaluita in mister, disparitia sa provoaca in continuare discutii, asa ca azi dimineata, la Ramallah, in Cisiordania, Arafat a fost deshumat, pentru recoltarea unor probe care sa lamureasca, pentru totdeauna, cauza decesului.

Distribuie pe:

fara descriere
Judecatorii francezi insarcinati cu ancheta in cazul "Arafat" vor fi sprijiniti in cercetari de experti elvetieni si rusi. Exhumarea ramasitelor liderului palestinian, ingropate intr-un mausoleu din incinta Mukataa, sediul presedintiei Autoritatii Palestiniene, la Ramallah (Cisiordania), a nascut o multime de reactii din partea comunitatii locale si internationale.Operatiunea s-a desfasurat departe de ochii publicului, iar Arafat a fost reinhumat dupa ce s-au efectuat prelevari care urmeaza sa stabileasca daca liderul palestinian a fost otravit sau nu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate