Vedete

Asa arata mormantul lui Sorin Ovidiu Vintu din Roman! Aflat in detentie, afaceristul de 62 de ani va fi ingropat langa mama lui! Pe vremea cand era in glorie, milionarul isi facuse intrare separata in cimitir! FOTO EXCLUSIV

Mormantul familiei Vintu din orasul Roman, unde isi doarme somnul de veci mama milionarului, este napadit de buruieni.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Dupa o perioada generoasa de recunoastere si expunere media, Sorin Ovdiu Vintu (62 de ani) traverseaza astazi timpuri tulburi si complicate, fiind incarcerat si condamnat la ani buni de detentie in cateva dosare grele. Chiar daca scrie din inchisoare pe blogul lui, spatiu unde abordeaza tot felul de subiecte sociale si politice, pentru parintele FNI vremurile de glorie sunt demult apuse. 

Si in orasul sau natal, Roman, lucrurile par ca au incremenit in proiect, Sorin Ovidiu Vintu existand astazi in memoria localnicilor doar atunci cand ii intrebi la cimitir unde este locul de veci al familiei afaceristului.

Eugenia Ursaru, mama lui Sorin, a murit la 54 de ani, dupa o viata in care fusese asistenta medicala, platind la un moment dat cu inchisoarea, potrivit vecinilor, pentru un avort facut unei paciente care apoi i-a murit pe masa. Bolnav, in carucior cu rotile, Vintu isi construise acum un deceniu o intrare separata in cimitirul Eternitatea din Roman, ca sa aiba acces rapid la locul de veci al familiei.

Vezi cum arata mormantul familiei Vintu pe stirilekanald.ro! 

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate