Are 28 de ani și nu a mai avut un iubit de trei ani! Bărbații fug de ea când aud ce obiceiuri sexuale are în dormitor

O tânără din Marea Britanie nu a mai avut un iubit de trei ani din cauza lucrurilor neobișnuite pe care le face în dormitor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Elysia are 28 de ani și este singură de trei ani. Obiceiurile ei sexuale îi determină pe bărbași să fugă de ea, motiv pentru care nu a mai fost într-o relație de mult timp.

Tânăra a recunoscut că este dependentă de jucării sexuale și că le folosește chiar și de zece ori pe zi. Adicția ei a făcut imposibil ca ea să-și găsească un partener stabil. „Înțeleg că jucăriile sexuale pot să-i facă pe bărbați să se simtă nesiguri. Ei trebuie să accepte că orice cu baterii va face treaba mereu mai repede și mai eficient. Unul dintre bărbații cu care am avut o relație mi-a aruncat vibratorul pe geam în timp ce ne certam. Nu îi plăcea ca foloseam jucăriile când el nu era de față”, a mărturisit ea pentru mirror.ro.uk.

Elysia a pșovestit că vibratoarele i-au înlocuit viața sexuală și că sunt primul lucru la care se gândește când se trezește dimineața. „Sunt indispusă dacă nu am un orgasm. Cu cât folosesc mai mult jucăriile sexuale, cu atât devin mai dependentă de ele. Este ca și cum ai fi dependent de țigări. Nu cred că ar trebui să îmi fie rușine. Alte femei sunt dependente de pantofi sau genți”, a mai povestit tânăra de 28 de ani.

Cum a devenit dependentă de jucării sexuale

„Când aveam 13 ani nu aveam jucării sexuale așa că foloseam obiecte din casă - aparate de făcut masaj, periute de dinți electrici, orice virba. Am avut o copilărie dificilă și aveam nevoie de o scăpare. Masturbarea a devenit asta pentru mine. M-a ajutat să-mi distrag mintea de la emoțiile cu care mă confruntam pe atunci. La 17 ani mi-am cumpărat prima mea jucărie sexuală și de atunci am fost dependentă”, a declarat ea pentru sursa mai sus citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate