Are 37 de ani pe care nu ii arata! Lavinia Sandru urmeaza o dieta mai STRICTA decat a lui Beyonce! Vezi ce nu a mai mancat din 2003

Membra UNPR a marturisit ca secretul siluetei de invidiat pe care o are la 37 de ani este regimul disociat pe care il urmeaza de 9 ani. Din 2003 Lavinia nu a mai mancat dulciuri sau paine, bea multe ceaiuri fara zahar si nu consuma deloc alcool.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"În primul rând, eu mănânc disociat. Din 2003 am început şi de atunci nu am mai mâncat dulciuri, pâine. Deloc, deloc. Îi las pe cei din jurul meu să mănânce, sunt toţi foarte încântaţi că primesc o porţie în plus. Cine stă lângă mine are şi desertul meu. Mănânc mai mult carne de vită şi de pui, dar dacă sunt invitată undeva şi se serveşte porc, nu fac nazuri, cu toate că am citit că, atunci când eşti stresat, ca să funcţionezi în parametri normali, este recomandată carnea de porc grasă. Un alt pont: mănânc de mai multe ori pe zi, încerc să am cinci mese, chiar şi după ora 18.00. Nu prea mă duc la sală, dar alerg, trag cu arcul şi să ştiţi că se consumă calorii şi acolo. Beau foarte multe ceaiuri, neîndulcite, cafea doar dimineaţa, fără lapte, fără zahăr, alcool deloc, dar nu sunt antialcoolică", a explicat Lavinia Şandru.

Şandru mai are un sfat important de dat, inspirat din experienţa personală: "Mănânc de mai multe ori pe zi, încerc să am cinci mese, chiar şi după ora 18.00."

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate