Are 5 ani si este un geniu al picturii! Sufera de autism, dar uite ce s-a intamplat dupa ce parintii i-au luat o pisica!

O copila de numai cinci anisori este considerata de specialisti ca fiind deja un geniu in pictura. Iris Grace Halmshaw are cinci ani si este din Marea Britanie.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descrierefara descriereDesi sufera de autism, Iris reuseste sa creeze tablouri ce se vand cu mai mult de 1.000 de dolari bucata. Desi ea picteaza mai mult in joaca, specialistii vad o asemanare teribila intre stilul ei si al celebrului pictor impresionist Claude Monet.

fara descrierefara descriereAfectiunea ei o face sa fie foarte inchisa in sine, insa in ultimele luni lucrurile s-au mai schimbat. Parintii ei i-au luat o pisica, pe Thula, iar cele doua au devenit de nedespartit, mai mult, pisicuta a reusit sa ii amelioreze starile de anxietate.

"Thula o face pe Iris sa fie mai calma si o incurajeaza sa socializeze mai mult. Cu pisica vorbeste mai mult decat cu oamenii", au spus parintii.

fara descrierePisicile din rasa Maine Coon sunt recunoscute pentru inteligenta lor si sunt adeseori folosite drept animale de companie in scopuri terapeutice, asa cum se intampla si in cazul micutei Iris.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate