Are Andra un tatuaj secret în zona intimă? Ce răspuns a dat Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu a vorbit despre tatuajele Andrei, iubita sa de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Într-un interviu la dublu pentru WOWbiz.ro, Andra și Bogdan Mocanu au arătat cât de bine se cunosc și au vorbit despre lucruri intime.

Întrebat dacă Andra are un semn sau un tatuaj secret într-o zonă pe care ar putea să o vadă doar iubitul ei, Bogdan a spus că nu are încă. ”Dacă ar fi să aibă un tatuaj, ar trebui scris un mesaj de genul ”Dacă află Bogdan că ai văzut zona asta, te omoară”, a spus iubitul Andrei râzând.

fara descriere

Pe de altă parte, Andra care e extrem de încântată de talentului lui Bogdan pentru desen, spune că iubitul ei ar trebui să-i facă un tatuaj într-o zonă. ”Dacă ar fi să-mi fac un tatuaj, tu ar trebui să-l desenezi. Aș face ce vrei tu, te-aș lăsa pe tine să alegi”, a spus Andra.

Citeste si: De ce Simina nu a vrut să se cupleze cu Alex Zănoagă la Puterea Dragostei! Amănunte  neștiute de la începutul relației lor

Citeste si: Cum i-a botezat Bogdan Mocanu sânii Andrei! Dezvăluiri din intimitatea celor doi foști concurenți de la Puterea Dragostei

Citeste si: Culiță Sterp își vinde bolidul ”aspirator de femei”, după ce s-a împăcat cu fosta nevastă, Carmen de la Sălciua

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei este extrem de gelos ”Are o gelozie extremă”

Dezamăgit enorm în dragoste, Bogdan Mocanu a suferit după Roxana de la Puterea Dragostei, el revenindu-și, cu adevărat, abia în momentul în care, în cel de-al doilea sezon al emisiunii moderate de Andreea Mantea, a cunoscut-o pe frumoasa Andra. Doar că și relația cu Andra este, pentru Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, una cu suișuri și coborâșuri, iar de curând s-a tot speculat că relația lor este în mare impas.

În premieră pentru WOWbiz.ro, Andra de la Puterea Dragostei l-a acuzat pe Bogdan Mocanu că o ține ca într-o "colivie". 

”Nu suportă să se uite vreun băiat la mine, asta este în capul lui, chiar dacă nu am nici o treabă cu niciunul. Este atât de gelos, uneori, pot să spun, că are o gelozie bolnavă. Se ajunge până într-acolo încât, atunci când el este plecat, îmi interzice să ies din casă, chiar și cu o fată!!! Și atunci, ajungem ne certăm, îi spun…”măi, omule, stai puțin, tu ești la evenimente, ești înconjurat de fete frumoase, faci poze cu ele și ”prostuța” de Andra stă acasă?!” Sunt îndrăgostită de el, îl ascult, ce să fac, dar nu îmi place, repet, are o gelozie posesivă. Nu mai pot să continui așa, trebuie să rezolvăm situația. Acum, când o să se întoarcă din Germania, unde a fost la un concert, o să avem o discuție, în care am să îi explic ce îmi convine și ce nu. Sunt sigură că o să înțeleagă, pentru că mă iubește”, a spus Andra Volos în studioul WOWbiz.ro, confirmând problemele pe care le are în cuplu cu Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei”.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate