Are doar 22 de ani, dar castiga 1 milion de dolari pe an fara sa se ridice de pe scaun!

Unul dintre cei mai mari jucatori din e-sports in acest moment este pustiul de 22 de ani Matt Haag, cunoscut sub numele de "Nadeshot". Este un maestru in "Call of Duty" si face parte dintr-o echipa numita OpTic Gaming. Si este si sponsorizat de catre Red Bull!

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereIn urma cu 3 ani, Haag lucra la un restaurant McDonalds, pregatind burgeri, scrie Conor Dougherty de la New York Times. A renuntat insa la acea slujba si s-a dedicat catre e-sports in care investeste foarte mult. Se antreneaza ore intreghi pe zi si este monitorizat de catre un "tehnologist sportiv" pentru a vedea efectele jocurilor video asupra creierului sau. Si are si un nutritionist care il ajuta sa aiba o alimentatie sanatoasa si o viata sportiva.

Si la fel ca alti gameri care au devenit faimosi pe retelele de socializare si pe site-uri precum Twitch, cumparat de Amazon in acest an pentru aproape 1 miliard de dolari, Haag castiga bani prin video streams, precum si din sponsorizari si turnee castigate. Conform NY Times, el castiga 700.000 de dolari pe an numai din canalul de YouTube. Iar cei de la Major League Gaming l-au convins sa transmita streamul exclusiv de pe site-ul lor. In total, are sanse mari sa ajunga la 1 milion de dolari castigati in 2014.

Sursa: yoda.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate