Are doar un an si patru luni si sufera de o boala grava! Necataria are mari probleme de sanatate: "Va rog, ajutati-o!"

novalue

novalue

O cheamă Nectaria, are doar 1 an şi 4 luni şi s-a născut cu artrogripoză multiplă, o boală cumplită care i-a blocat articulaţiile, împiedicând-o să meargă şi să-şi folosească mâna dreaptă.

Născută prematur cu o greutate de 1540 grame şi cu multiple probleme asociate, de alimentaţie, fetiţa a suferit deja două intervenţii chirurgicale, una la stomac pentru boala de reflux gastroesofagian şi cealaltă la picioare, pentru corectarea varus equin-ului.

Imediat după aceea, Nectaria a fost nevoită să poarte gipsuri Ponsetii, iar în prezent poartă orteze la picioare şi la mânuţa dreaptă, în timp ce urmează şi şedinţe de kinetoterapie.

Cea mai gravă problemă cu care se confruntă micuţa la ora actuală este luxaţia de şold drept, care se poate rezolva doar printr-o intervenţie chirurgicală destul de complicată. Operaţia a fost programată la sfârşitul lunii noiembrie, iar până atunci părinţii trebuie să strângă aproape 10.000 de Euro, atât cât costă operaţia propriu-zisă şi şedinţele de recuperare post operatoriu. “Am simţit de nenumărate ori sentimentul neputinţei ştiind că fetiţa pe care ai aşteptat-o cu atâta iubire, să treacă peste aceste probleme de sănătate foarte grave. Chiar dacă moralul nostru a fost mereu la pământ, am reuşit întotdeauna să găsim resurse de a lupta pentru viitorul copilului nostru. Marea noastră şansă a venit de la Asociaţia Salvează o inimă, care a răspuns imediat la strigătul nostru de ajutor.
În doar câteva zile, datorită oamenilor cu suflet mare mare, am reuşit să strângem aproape jumătate din suma necesară. Timpul e foarte scurt, iar fetiţa noastră trebuie să se opereze cât mai repede pentru a începe perioada de recuperare. Singurul nostru scop în viaţă a rămas să o vedem pe Nectaria sănătoasă şi să alerge alături de ceilalţi copii. Vă rugăm din suflet, ajutaţi-ne îngeraşul!”, este strigătul de ajutor al lui Carmen Gaşpar, mama Nectariei.


Cum o putem ajuta pe micuţa Nectaria?

Cine vrea să îi ofere Nectariei o mână de ajutor, poate dona 2 Euro prin trimiterea unui simplu SMS la 8832, cu textul “Nectaria”. Fiecare mesaj trimis înseamnă o şansă în plus pentru sănătatea şi viitorul fetiţei. De asemenea, donaţiile pot fi făcute şi online, pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/nectaria-gaspar/, prin transfer bancar, în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă”: RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei), RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont în Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari) sau prin redirecţionarea a 20% din impozitul pe profit datorat de companii.

Citeste si: Magda Vasiliu, părăsită de iubit, la patru ani de când s-a mutat în Italia: “Este greu, dar ne descurcăm!”- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Un bărbat din Pitești s-a stins din viață după ce a fost trântit la pământ de polițiști. Imagini șocante

Cine este Ioana Mihăilă, varianta propusă de PLUS pentru Ministerul Sănătății

Când se va termina valul trei al pandemiei COVID-19. Alexandru Rafila, răspuns clar

Horoscop Zilnic Sâmbătă 17 Aprilie 2021: Taurii vor avea parte de câteva discuții mai aprinse, Gemenii au o stare foarte bună în decursul zilei de astăzi

Gafă imensă făcută de Smiley! Scandalos în ce ipostază a pus-o pe Gina Pistol pe internet! O să iasă scandal, a șters imaginea imediat

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Leacul care ne-ar putea proteja de Covid-19. Se poate dizolva în apă. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies