Are o cariera de succes, dar si-a ratat rolul de suflet! Uite pe cine si-ar fi dorit Maia Morgenstern sa joace pe scena

Una dintre cele mai tari actrite din Romania a marturisit ca, desi a jucat in numeroase filme si piese de teatru, a ratat rolul pe care si l-a dorit toata viata.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere- Sunteţi una  dintre cele mai mari actriţe din România, cu o carieră impresionantă. Mai ţineţi mine în câte filme şi piese de teatru aţi jucat?
Nu ştiu! Dacă m-aţi întreba acum o cifră exactă n-aş ştii să vă spun în câte filme şi piese de teatru am jucat. Mi-au fost dragi toate, să spun că în egală măsură, probabil că aş exagera.
- Aveţi vreo neîmplinire ca actriţă? V-aţi fi dorit să jucaţi un anumit rol şi nu s-a întâmplat până acum?
Desigur! Bineînţeles, Julieta! Toată viaţa mi-am dorit să joc Julieta şi acest lucru nu s-a întâmplat! E un vis neîmplinit la care mă gândesc, pe care îl mai visez din când în când.
- Care a fost cea mai grea solicitare pe care aţi avut-o ca actriţă?
Au fost solicitări grele din diferite puncte de vedere, dar şi mari împliniri. Greu a fost în “The Passion of the Christ”, din multe motive, însă şi împlinirile şi satisfacţia  au fost pe măsură. N-a fost uşor nici în “Balanţa” şi mulţumirea şi satisfacţia şi împlinirea au fost pe măsura dificultăţilor întâmpinate, greu a fost şi în teatru, grele au fost şi filmările, dar a fost frumos!fara descriere
- Cum şi cât de mult vă pregătiţi pentru un rol? Aveţi vreun anumit ritual?
Da! Nu ştiu dacă e ritual. În orice caz, orice rol presupe pregătire, o cunoaştere a datelor personajului, pentru că până la urmă sunt chemată să interpretez un personaj să fac cunoştinţă cu el. Din studenţie învăţăm să-i cunoaştem biografia, personalitatea, să ne imaginăm ce ar fi putut şi ce ar putea să facă acest personaj pe care îl jucăm, într-o situaţie sau alta. Norocul a făcut să mă întâlnesc de-a lungul existenţei mele artistice cu personaje de facturi diferite. Fiecare personaj are universul său. Am cunoscut zone şi porţiuni de existenţă, pe cât de diverse pe atât de interesante.Nu toate personajele au  fost pozitive. Zonele pe care a trebuit să le explorez nu au fost întotdeauna dintre cele mai luminoase, nostime, dintre cele mai fericite, dar poate că asta a şi făcut mai interesantă munca, studiul unui personaj.
Afla mai multe pe apropotv.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate