Vedete

Are peste 60 de ani si este un model celebru. Uite cine e si cum arata romanca Rodica Paleologue

Rodica Paleologue este celebra ca si model international si are contracte cu cele mai mari case de moda din lume.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Are peste 60 de ani si este un model celebru. Uite cine e si cum arata romanca Rodica Paleologueicon photo

Frumoasa doamna model a venit recent in Romania pentru un eveniment la care s-au reunit experti in industria modei si stilisti de top.

Rodica Paleologue, cu numele de scena von Buta, este cea care la peste 60 de ani a reuşit să cucerească lumea modei. Este un model senior cunoscut în Franţa şi mama a trei băieţi.

De o frumuseţe răpitoare, Rodica a fost remarcată şi aleasă să realizeze un spot publicitar acum 7 ani, iar azi încheie contracte cu cele mai mari case de modă.

A părăsit România în urmă cu 30 de ani şi provine dintr-o familie refugiată din Bucovina, s-a stabilit în Paris, unde s-a înscris la Sorbona, iar acum cunoaşte 9 limbi străine printre care latină, sanscrită şi greacă veche. A fost conştientă de propria frumuseţe încă din tinereţe, însă nu şi-a dorit o carieră de model.

Rodica a lucrat pentru Muzeul Luvru, insă, în 2011, un tânăr din industria modei a fost surprins de trăsăturile ei fascinante.

Recunoaşte că nu face sport şi poate sta mai bine de 12 ore pe tocuri, dar nu poartă niciodată rucsac sau geantă, pentru a-şi păstra ţinuta dreaptă.

“Nu există un secret al frumuseţii, dar există multă muncă care pregăteşte secretul frumuseţii, stau mult în picioare, nu dorm mult, din păcate, dar de ceva vreme dorm 7 ore pe noapte şi mănânc colorat”, spune Rodica, potrivit protv.ro.

 
Adevărul despre operaţiile estetice ale Danielei Crudu! Câte implanturi are vedeta şi cum a devenit dependentă de eleicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune