Are planuri mari! Brigitte Sfat s-a apucat sa ridice "un mall" pentru copii

De circa jumatate de an, Brigitte Sfat a disparut din peisajul monden si scoate bani dintr-o profesie oarecum neobisnuita pentru o femeie: din constructii. Un domeniu neobisnuit pentru o femeie frumoasa, tunata si cu stil cum este ea, sotia marelui tenismen Ilie Nastase.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereEi bine, da. Brigitte Sfat s-a facut antreprenor si s-a apucat serios de constructii. Hotarata sa dovedeasca ca meseria aceasta nu este doar pentru barbati, de cateva luni bune, Brigitte a lasat pe plan secund evenimentele mondene, dineurile si aparitiile la TV si a inceput sa munceasca cot la cot cu echipa sa pe santier. Iar rezultatele nu au intarziat sa apara, in ultima vreme, Brigitte punand mana pe contracte frumusele si banoase.

“Am un proiect foarte important in acesta perioada. Construiesc un mall de copii, un loc de joaca pe trei nivele pentru cei mici. Am termen limita si nu-mi mai vad capul de treburi. De dimineata pana seara stau “pe santier”, alaturi de oamenii mei din echipa si cei doi designer pe care i-am angajat. Nu-mi arde de evenimente mondene si alte lucruri de acest fel. Muncesc in constructii si asta ma face fericita”, ne-a dezvaluit Brigitte Sfat.fara descrierePana nu demult, Brigitte avea aparitii elegante

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate