WOW

Are sau nu lenjerie intima? Imaginea care i-a contrariat pe fanii Silviei, de la “Bravo, ai stil!”

Silvia Popescu, castigatoarea sezonului unu de la “Bravo, ai stil!”, si-a pus fanii pe jar dupa ce a postat o imagine cu ea imbracata extrem de sexy.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Are sau nu lenjerie intima? Imaginea care i-a contrariat pe fanii Silviei, de la “Bravo, ai stil!”icon photo

Silvia se pregateste pentru show-ul “Bravo, ai stil! All Stars”, care va incepe in curand la Kanal D. Pana atunci, pozele pe care le posteaza pe pagina sa de socializare ii pun pe jar pe fanii ei.

Zilele trecute, imbracata intr-o tinuta negra, Silvia a reusit sa-si intrige fanii. Pentru ca aceasta lasa la vedere o buna parte din zona intima, unii s-au intrebat daca Silvia poarta sau nu lenjerie intima. Cei mai multi insa au felicitat-o pe tanara si i-au spus ca este extrem de sexy.

Nu este prima data cand Silvia reuseste sa-si impresioneze fanii. La scurt timp dupa ce a castigat prima editie a show-ului “Bravo, ai stil!”, ea a realizat un pictorial incendiar, in care a vrut sa dovedeasca faptul ca poate sa fie extrem de sexy si dezinhibata chiar daca este mamica.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune