Arest la domiciliu pentru trei traficanți de bani falși. Unul este oier!

Arest la domiciliu pentru trei barbati din Alba si Arad. Cei trei au fost arestați pentru punerea în circulație de valori străine falsificate.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Arest la domiciliu pentru trei traficanți de bani falși. Unul este oier!
Arest la domiciliu pentru trei traficanți de bani falși. Unul este oier!


In articol:

Trei bărbați din județele Alba și Arad, aflați în arest la Târgu Jiu, și-ar putea petrece Paștele acasă, în arest la domiciliu. Cei trei au fost arestați la mijlocul lunii februarie, pentru punerea în circulație de valori străine falsificate.

„În temeiul (...) respinge propunerea de prelungire a arestării preventive formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu faţă de inculpatii Şerban Ioan Dorin, Bobăilă Dumitru-Saul și Vasile Romeo. În temeiul (...) dispune înlocuirea măsurii arestării preventive (...) cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore, de la comunicare”, a decis, luni, Judecătoria Târgu Jiu.

 

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Arest la domiciliu pentru trei traficanți de bani falși. Unul dintre ei este oier!

Polițiștii de la Crimă Organizată din Gorj au intrat pe firul banilor după mai multe apeluri la 112. În primă fază, o prostituată a reclamat că a fost plătită, pentru serviciile prestate, cu euro contrafăcuți. Apoi, reprezentanții unei case de schimb valutar s-au plâns că un client ar fi încercat să schimbe bani falși.

Citeste si: Dramă uriașă în lumea lăutarilor români: ”Azi s-a stins din viață un mare om și un violonist de excepție!” FOTO

Citeste si: Ce se întâmplă cu Învățământul. Vor urma schimbări majore

Citeste si: Mărturia dureroasă a fetei lui Aurelian Preda: ”Depresia, anxietatea, atacurile de panică își puseseră amprenta total asupra mea!”

Așa au ajuns polițiștii pe urmele a doi bărbaţi, de 44 şi 45 de ani, din Alba Iulia, care au fost prinși având asupra lor o geantă plină de bani falși. Cei 16.000 de euro urmau să fie puși în circulaţie. Unul dintre traficanți este oier. Bobăilă a fost, în urmă cu doi ani, la un pas să fie omorât de doi ciobani, într-un scandal pornit de la alcool.

Citește mai mult pe Pandurul 

Urmatorul articol
Citește și:

Teapa cu Certificate de Situatie de Urgenta. Cum incearca romanii sa faca bani

Văduva lui Cornel Patrichi nu a mai putut ajunge la mormântul regretului dansator la patru ani de la moartea lui! Femeia este ”prizonieră” în Italia din cauza coronavirusului,...

Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți 5 polițiști, este „fratele” unui artist celebru

Vladimir Putin sfidează toate legile! Președintele Rusiei a anunțat că NU va rămâne în casă, în ciuda decretului primarului Moscovei

Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies