Argentinianul Paulo Dybala are coronavirus, la fel și iubita lui, Oriana, dar și rude ale starului lui Juventus Torino

Paulo Dybala are coronavirus! Starul lui Juventus Torino a înfectat-o și pe iubita lui, care resimte din plin efectele lui COVID 19

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere
După Matuidi și Rugani, un alt star al lui Juventus Torino, Paolo Dybala a fost depistat cu coronavirus. Drept dovadă, pe 21 martie, jucătorul argentinian, alături de partenera sa, Oriana Sabatinbi, au postat o fotografie alături de un text în care confirma faptul că au fost diagnosticați cu COVID 19.
In articol:

  Citeste si: Cum îţi dai seama că ai fost infectat cu Covid-19? Un medic a dezvăluit ce simptome a avut în fiecare zi după diagnosticare

  fara descriere
  Paulo Dybala și iubita lui au pus mesaj pe adresa de socializare! ”Am avut tot felul de simptome” 

  Paulo Dybala și partenera sa, cântăreața Oriana Sabatini, se află în carantină, și au transmis mesaje pozitive, mai mult, tânăra a explicat ce simptome are în acest moment, în cadrul unui filmuleț postat pe Instagram.

  "Eu am avut tot felul de simptome. M-a durut tot corpul, m-a durut capul, uneori chiar mă simțeam amețită. Totuși, acum sunt mai bine. Dacă nu mă simțeam foarte bine, nu aș fi făcut acest clip video. Am început de asemenea să respir mai greu.

  În urmă cu câteva zile m-am simțit mai rău de atât, însă acum mi-am mai revenit. Una peste alta, putem spune că suntem într-o stare bună. Vreau să-i avertizez pe cei din Argentina că situația este foarte gravă, chiar dacă acolo nu sunt atât de multe cazuri ca aici.

  Noi, cei tineri, vom trece peste asta. Trebuie să avem grijă de părinții noștri, de bunicii noștri. Stați în casă, respectați ideea de carantină. Noi trebuie să rămânem în casă până pe 31 martie, când vom efectua un nou test. Fiți cât mai responsabili și aveți grijă de cei din jurul vostru", a spus Oriana Sabatini, într-un clip video postat pe Instagram.

  Citeste si: Coronavirus Ordonanța militară. Ce le este interzis, de fapt, românilor și ce recomandă autoritățile

  Citeste si: Coronavirus România. Cum arată declarația de proprie răspundere cu care poți ieși din casă în această perioadă

  fara descriere
  Paulo Dybala are coronavirus, la fel și familia lui plecată, acum, în Argentina

  Pe de altă parte, dacă Paulo Dybala are coronavirus, și familia lui din Argentina este în aceeași situație, în condițiile în care fratele lui Paulo, Gustavo,a fost alături de partenera sa în Italia până pe 11 martie, anunță AS, care mai menționează și faptul că, din nefericire, rudele fotbalistului de la Juve nu respectă regulile de autoizolare impuse de autorități.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate