Arkoulis Theodosis, specialist reputat în fertilizare în vitro, spune totul despre inovaţiile în acest domeniu! Uite ce oferă clinica lui!

Doctorul Daniela Paulescu şi medicul Arkoulis Theodosis, specialist in fertilizare in vitro de la clinica MITOSIS din Atena, vorbesc despre un subiect de interes pentru toţi cei care îşi doresc să devină părinţi. Este vorba despre fertilizarea în vitro, o modalitate eficientă care te ajută să-ţi îndeplineşti visul de a avea un moştenitor.

Distribuie pe:

fara descriere

"Fertilizarea în vitro vine astăzi cu lucruri noi în privinţa medicaţiei, a protocoalelor şi a tehnicilor de laborator. Există medicamente care maturizează mai bine ovulul, dar şi tehnica numita "time lapse" care înseamnă fotografierea embrionilor la fiecare cinci minute, în incubator, apoi transformarea imaginilor într-un video care arată evoluţia embrionilor. Ceea ce nu putem învinge este timpul. La femeile care au peste 45 de ani este mai greu să obţinem o sarcină, dar avem posibilitatea de a folosi ovule mai tinere pentru a obţine un copil sănătos. 

 

Tehnologia modernă ne permite să transferăm în uterul femeii embrioni în luna a cincea, pe care îi numim blastocişti. Din acest blastocist, embriologul poate sa extragă cinci până la zece zile celule al căror ADN este verificat de genetician. Această analiză se numeşte diagnostic preimplanţional. În prima etapă verificăm embrionul şi îl transferăm în uter, iar în a doua vedem dacă părinţii sunt purtătorii unei boli genetice", a spus Arkoulis.

 

fara descriere

"În Grecia vin foarte mulţi români pentru fertilizare în vitro din mai multe motive. În primul rând experienţa de 30 de ani în domeniul fertilizării, în al doilea rând îmbinăm plăcutul cu utilul, comunicăm bine cu cuplurile într-o situaţie psihologică fragilă, le oferim translatori şi cazare", a spus medicul Daniela Paulescu.

 

Medicul Theodosis Arkoulis a vorbit şi despre crioprezervarea embrionilor, o procedură folosită prima oară în Australia, în urmă cu 35 de ani. Astăzi, s-a dezvoltat foarte mult! 

 

"Embrionii neutilizaţi în prima procedură pot fi folosiţi în viitor pentru al doilea şi al treilea copil. Ajută mult să păstrezi aceşti embrioni şi este necesar într-o clinică de fertilizare în vitro. Lucrez de 30 de ani în acest domeniu şi am ajutat să se nască peste 5000 de copii prin fertilizare în vitro. Pot să asigur cuplurile că, fiind perseverente şi având răbdare, vor avea un copil", a declarat medicul.

 

 

Clinica Mitosis

www.mitosis.gr/ro

https://www.facebook.com/MitosisFIVRomania/

 

[email protected]

Numărul de telefon

+30 210 4535285

+30 6940109986

Adresa

Sachtouri 24; Cod poștal 185 37 – Pireu, Grecia

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate