Arma care ucide COVID-19 s-ar putea afla în sângele celor vindecați! Tratamentul propus de americani pare inspirat din seria horror ”Resident Evil”

Lupta împotriva COVID-19 atinge proporții epice, iar experții din întreaga lume caută un răspuns rapid care să oprească pandemia.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Experții americani caută un antidot împotriva coronavirusului în sângele pacienilor declarați vindecați. Nu, nu este scenariul unui film SF, cu toate că povestea pare inspirată din producția ”Resident Evil”, unde Alice, personajul interpretat de Milla Jovovic este vânată de corporația Umbrella pentru că în sângele ei s-ar găsi un antidot la virusul care a transformat oamenii în zombie.

Citeste si: Arde Europa în plină pandemie COVID-19! Marele pericol e la granița României. Gestul scandalizează EU și SUA

Citeste si: PSYCOVID-19, ”virusul mental” asociat coronavirusului! Peste 100 de psihologi din România intră în luptă! Anunț de ultim moment

Citeste si: Piețe goale, agricultorii rămân cu legumele în solar

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

În realitatea cotidiană, virusologii de la Mount Sinai Hospital au reșuit să identifice anticorpi care se află în plasma persoanelor declarate vindecate, informează ABC News. Weekendul trecut, ei au reușit să extragă acești anticorpi și să-l administreze unor bolnavi de COVID-19 aflați în stare gravă la New York. Un astfel de tratament poate fi condiedart revoluționar pentru că nimeni nu a mai făcut niciodată așa ceva până acum.

Totuși, specialiștii sunt optimiști.

Americanii anunță ”o serie de beneficii” pentru donatori

”Sper ca acest tip de terapie se va dovedi benefică. Nu știm exact când vom putea comunica primele rezultate. Avem deja primele încercări asupra unor pacienși cu COVID-19, mergem după strategia: ”așteaptă și observă”. Vor exista o serie de beneficii pentru cei care au fost testați pozitiv, s-au vindecat și donează plasmă comunității”, a declarat Dr Eric Salazar, medic la Houston, pentru ABC News.

Șeful spitalului: ”Trebuie să schimbăm paradigma”

În Statele Unite există de câteva zile o adevărată emulație printre pacienții vindecați, majoritatea tineri, care s-au arătat fericiți să doneze și să încerce să-și ajute semenii. Totuși, spun medicii, probabil că ei trebuie să aștepte între 21-28 zile de la dispariția simptomelor, pentru a fi siguri că organismul lor a produs anticorpii de care este nevoie.

”Sperăm că o să meargă. Nu s-a mai făcut niciodată așa ceva până acum. Avem nevoie de ceva care să schimbe paradigma, să miște lucrurile”, a declarat și Dr David Reich, preșdinte Mount Sinai Hospital pentru ABC News.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

SUA dețin dovada. Raportul care demonstrează cum a încercat China să ascundă efectele reale ale coronavirusului: „Au mințit pentru a proteja regimul”

Ți se întâmplă și ție asta? Anunță imediat medicul de familie. E semn clar că ai fost infectat cu coronavirus

Dorin Goian, prins în ”iadul” din Suceava. ”E realmente DRAMATIC aici! Mă doare că lumea ne numește Lombardia României”

Prima brioșă pe care ai ales-o va dezvălui defectele pe care le ai

E oficial, s-a votat! Poţi ieşi mai devreme la PENSIE cu 13 ani. Cine va beneficia de noua lege

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bomba anului! Viorica și Ioniță de la Clejani, despărțiți. Viorica a găsit mesaje de la amantă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies