Armin Nicoară a devenit fanul Faimosului Jador! Ce spune ”Regele Saxofonului” din Banat despre concurentul de la Survivor România

Armin Nicoară, ”Regele Saxofonului” din Banat este unul dinrte fanii declarați ai emisiunii Survivor România 2021, motiv pentru care, acum, a decis să îi ia partea lui Jador în confluictul pe care îl are cu Faimoșii.

Faimosii de la Survivor Romania
Faimosii de la Survivor Romania sunt tensionati
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Armin Nicoară, una dintre vedetele care recunoaște că nu ar putea spune nu unei invitații de a participa la Survivor România 2021, este de partea lui Jador în conflictul pe care îl are cu ceilalți concurenți din echipa Faimoșilor.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, prima reacție după cearta dintre Culiță Sterp și Jador: ”Am multe să vă zic”

Tensiunile din echipa Faimoșilor par să devină din ce în ce mai mari, iar relațiile dintre cei din echipă par să fie distruse iremediabil, prieteni vechi, precum Culiță Sterp și Jador, ajungând să se certe. Faimosul Jador este foarte revoltat după ce Culiță Sterp a spus despre el că are energie negativă și și-a încurajat colegii să spună tot ce îi deranjează la comportamentul acestuia. Jador spune că nimeni nu ar trebui să vorbească despre el, pentru că toți au defecte. ”Majoritatea oamenilor din echipă îmi scot mie defectele în evidență. Știți ce a spus Iisus Hristos? Să arunce cu piatra cei fără de păcat. Care din ei e fără de păcat? Zanni fură și vorbește mai urât decât toți dintre noi. Zanni e un om fără inimă bună, nu are inimă bună.

Alexandra Stan este șerpoaică, dacă îți este bine e cu tine, dacă nu e cu celălalt.

Nemeș nu-și asumă niciodată dacă pierde sau câștigă tot cu nasul pe sus e. E un om încrezut. Culiță credeam că e fratele meu. Culiță e un trădător, pentru mine e un trădător. Simona, niciun bărbat nu vorbește mai urât cum vorbește Simona”, spunea Jador.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Citeste si: Logodnicul Faimoasei Elena Marin vorbește pe șleau despre scandalul de la Survivor! ”Aberațiile spuse nu mă ating” EXCLUSIV

Iar vorbele spuse de Jador par să fi ajuns la inima multor oameni – el fiind votat ca favorit al săptămânii în echipa Faimoșilor-, dar și la cea a unor colegi de breaslă. Iar printre acesștia este și Armin Nicoară, ”Regele Saxofonului” din Banat și unul dintre cei care îi cunoaște bine și pe Jador, și pe Culiță Sterp.

Iar dacă pe Culiță ”l-a iertat”, pe fetele din echipa Faimoșilor le-a pus la zid, Armin Nicoară fiind convins că acestea sunt, de fapt, deranjate de succesul lui Jador și că au profitat de acesta până în momentul în care au simțit că îl pot ataca. ”Nu se poate să fie atât de multă prefăcătorie din partea unor concurente. Orice ar fi, îl susțin pe Jador. Fiți o echipă”, este mesajul lui Armin Nicoară, deranjat că Jador a fost atacat de restul Faimoșilor pentur că se comportă exact așa cum este el, că nu poartă măști.

Armin Nicoara
Armin Nicoara i-a luat apararea lui Jador

Citeste si: Zanni o acuză pe Elena Marin că își trădează logodnicul cu Cosmin Stanciu de la Survivor România. „Nu mai vrea ăla să te aștepte că...” Faimoasa a răbufnit: „Ți-am făcut vreodată avansuri?”

Mai mult decât atât, Armin Nicoară ne-a explciat și de ce Jador a ajuns să se certe cu unii dintre Faimoși. ”Eu știu ce înseamnă sportul. Când ești în competiție te mai enervezi, te mai superi, dar după meci, totul trece. Și am văzut că Jador reacționează exact așa, exact ca un sportiv de performanță. Și niciodată nu fuge de luptă, nu se blochează, nu se sperie de apă, nu are apăsări cum au unele dintre concurente care au sărit cu gura la el. Și, sincer, eu chiar îl cunosc pe Jador, știu ce inimă bună are omul acesta, așa că mi se pare nedrept să fie așa atacat”, ne-a mai spus Armin Nicoară despre Jador, Faimosul de la Survivor România 2021.


Jador a rămas singur în echipa Faimoșilor

Jador a recunoscut că singurătatea este nocivă pentru el, iar acum că s-a certat cu prietenul lui Culiță Sterp e posibil să-i fie mai greu în competiție. Totuși, el spune că încearcă să nu poarte resentimente față de nimeni și să accepte pe toată lumea.

Culita Sterp si Jador
Culita Sterp si Jador erau prieteni buni

”Treaba asta, singuratatea mă distruge, nu-mi place să fiu singur.(...) Nu vreau să urăsc pe nimeni, eu vreau să iubesc pe toată lumea. Mai mult pe ăia care îmi vor răul. Asta vreau de la mine. Dacă reușesc asta, pot să plec acasă. Lecția asta o mai am de învățat și atât”, a spus Jador, într-un dialog cu Elena Marin, la Survivor România 2021.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Surpriză uriașă la Survivor România! Jador este pentru a doua oară preferatul publicului! Faimosul face o nominalizare surprinzătoare: „Nu o să fiu corect”

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, dezvăluiri sincere despre plecarea cântărețului la Survivor România 2021: "Mi-a fost greu primele două nopți"

Jador, momente de coșmar la Survivor România. Faimosul nu mai vrea să audă de Culiță Sterp: „Singurătatea mă distruge”

Horoscop Zilnic Sâmbătă 19 Iunie 2021: RACII au parte de o situație care poate lua o întorsătură favorabilă pentru ei

Moșii de vară 2021. Ce este total interzis să faci de Sâmbăta Morților

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cutremur la Casa Regală. Charles, anchetat, după moartea prințesei Diana. Ce i-a făcut

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies