Armin Nicoară are diabet! Declarații despre boala
Armin Nicoară are diabet! Declarații despre boala

Vedete

Armin Nicoară, declarații în exclusivitate despre boala care îl macină: „Nu m-am obișnuit cu boala. Pănă acum un an nu-mi făceam injecțiile”

Armin Nicoară a povestit în cadrul emisiunii Teo Show despre boala sa pe care a descoperit-o în urmă cu mai mulți ani, dar și despre un episod neplăcut petrecut acum câteva săptămâni

Armin Nicoară are diabet! Declarații despre boala
Armin Nicoară are diabet! Declarații despre boala

Armin Nicoară a povestit în platoul emisiunii Teo Show un moment mai puțin plăcut din viața lui care s-a petrcut chiar săptămânile trecute. Artistul spune că a leșinat chiar inainte de a pleca la un eveniment, dar nu știe din ce cauze i s-a făcut rău, mai ales că nu a avut niciun fel de simptom înainte. 

Citeste si: Armin Nicoară, între viață și moarte! De ce boală gravă suferă celebrul artist: „Am fost în comă”

„Săptămâna trecută am leșinat, din păcate. Mă pregăteam de niște filmări cu Claudia. Când să mă pregătesc din casă, când să mă uit în oglindă, am leșinat în fața oglinzii. M-am trezit direct jos. Dintr-o dată am picat. Când m-am trezit Claudia plângea lângă mine”, a povestit Armin Nicoară. 

Artistul a spus că a fost ajutat de iubita lui Claudia să se ridice, apoi a mers la spital cu chiu cu vai, de frică să nu se infecteze cu coronavirus. 

Citeste si: Show total acasă la Armin Nicoară! WOWbiz.ro a pătruns în intimitatea cuplului artistului cu frumoasa cântăreață Claudia Puican! Imagini EXCLUSIVE

„Până la urma a reușit, m-a ridicat ea. A sunat acasă la maică-mea, taică-miu. Ușor, ușor am scos-o. Am plecat la filmări în starea aia, după aceea mi s-au umflat picioarele. Am crezut că mi s-au rupt. M-am dus la spital, acolo a fost un mare circ”, a mai povestit Armin Nicoară. 

Armin Nicoară, declarații dureroase despre boala care îl macină: „Eram în prăpastie” 

Armin Nicoară a mai povestit despre momentul în care a aflat că are diabet. Artistul nu a putut accepta niciodată că este bolnav și a mărturisit că până acum un an nu și-a făcut injecțiile cum trebuia. 

Citeste si: Veste cumplită pentru o îndrăgită cântăreață de muzică populară! Bunicii ei au fost infectați cu coronavirus: ”Cele mai negre clipe”

„Eram în prăpastie. Dacă nu exista Claudia în viața mea picam”, a mai spus artistul în cadrul emisiunii Teo Show.