Armin Nicoară, dezvăluiri șocante! ”Am avut COVID! Da, a fost greu”

Armin Nicoară a trecut, de curând, prin momente cât se poate de dificile, ”Regele Saxofonului” din Banat fiind la un pas să rateze și vacanța de vis pe care a avut-o alături de Claudia Puican, pe meleagurile africane.

Armin Nicoara
Armin Nicoara, la un pas sa rateze vacanta din cauza COVID
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, cu ceva timp în urmă, Armin Nicoară a început să se simtă din ce în ce mai rău și, normal, a cerut să i se facă un test COVID care, spre spaima lui, a ieșit... pozitiv.

Citeste si: Claudia Puican, pe mâna medicilor! Imagini de speriat cu frumoasa blondă care se iubește cu Armin Nicoară! ”Am crezut că dă ortu` popii”

”Eu sunt și diabetic. Când am văzut că am COVID, m-am speriat, trebuie să recunosc”, ne-a spus, în exclusivitate, Armin Nicoară. Și avea și de ce să se teamă având în vedere că incidența cazurilor grave ale COVID în rândul diabeticilor este extrem de mare. ”Eu m-am ferit cât am putut, am stat tot timpul când eram în public cu mască, nici nu ieșeam prea mult din casă dacă nu era neapărat necesar. Dar tt am avut Covid! Da, a fost greu, cel puțin pentru câteva zile. Dar, cum sunt o fire sportivă, ambițioasă, am decis să fac în așa fel încât să nu mă las doborât”, ne-a mai dezvăluit Armin Nicoară.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Armin Nicoara
Armin Nicoara si Claudia Puican au discutat despre logodna si familie

Așa că, fără să stea pe gânduri, când a simțit că se moleșește mai tare, Armin Nicoară și-a luat inima în dinți și a făcut un gest care pare de domeniul fantasticului. ”Eu sunt o fire activă și nu suport să stau la pat, ca un om bolnav. Mă simțeam foarte moleșit, așa că am decis să fac ceva să îmi revin.

Și m-am apucat, acasă, să alerg pe bandă, să fac sport, să fac efort, până la epuizare. Am transpirat ca niciodată și, apoi, m-am spălat, m-am băgat în pat și am dormit. A doua zi eram deja mai bine, iar apoi, încet-încet, mi-a trecut de tot. Dar, trebuie să o spun, o vreme am avut și gânduri negre, noroc cu Claudia care mă susținea și îmi zicea că o să trec peste asta”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Armin Nicoară.

Armin Nicoara
Armin Nicoara si Claudia Puican se iubesc de 3 ani

Armin Nicoară și Claudia Puican, vacanță de vis în Africa

După ce i-a trecut boala, Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat în vacanță, în Africa. ”Era să nu mai ajungem, dacă nu mă vindecam, pierdeam biletele”,  ne-a spus Armin Nicoară. Iar în Africa, pe lângă câteva zile petrecute la un resort situat în mijlicul pustietății, înconjurați de toate animalele de acolo, Armin Nicoară și Claudia Puican s-au îndreptat spre paradisul din Zanzibar, loc în care au stabilit viitorul relației lor. ”Vom mai aștepta puțin până la momentul inelului, chiar dacă, acum, după vacanța pe care am avut-o la safari și în Zanzibar ne înțelegem mai bine ca niciodată.(...) Claudia a fost de aceeași părere ca și mine, vrea să aibă alături, la logodnă, prietenii și familia. Așa că o vom organiza, probabil, anul acesta, după ce se mai liniștesc lucrurile, după pandemia de coronavirus”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Armin Nicoară.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Armin Nicoară, spaima vieții în vacanță: ”Au venit hienele peste noi”

Armin Nicoară și Claudia Puican, dezvăluiri de senzație din cuplul lor! De ce se mai ceartă acum

Bombă în lumea mondenă! Ce se întâmplă cu logodna dintre Armin Nicoară și Claudia Puican! Situația e gravă!

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

Veste ȘOC pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Este bomba zilei. Cutremur în lumea medicală

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies