Armin Nicoară, gest scandalos în direct, de față cu soția lui! Nu s-a mai putut controla când și-a văzut nașa: „O pup pe suflet”

Armin Nicoară continuă șirul declarațiilor și gesturilor controversate despre nașa sa chiar de față cu partenera sa, Claudia Puican.

Autor: Simona Costache

In articol:

Armin Nicoară și Claudia Puican formează unul dintre cuplurile mondene atipice de la noi din țară. Au decis să meargă pe același drum în viață, atât în plan personal, cât și în plan profesional, însă se pare că artistul nu se sfiește să aibă „derapaje” cu bună știință, chiar de față cu soția sa, dar și cu o

mulțime de fani.

În ultima vreme, Armin Nicoară a creat o serie de momente cel puțin controversate, despre care multă lume ar spune că pune cuplul într-o lumină cu totul nefavorabilă. Invitați în cadrul unei emisiuni, artistul a făcut un gest care, pe cât de neașteptat, pe atât de comentat și discutat a fost de fani.

Citește și: Ce meserie are Radu Bănică, la doar 20 de ani: „Sunt în priză de dimineața până seara”. Tânărul vrea să-și facă tatăl mândru

Armin Nicoară i-a „sărutat” pieptul nașei sale, de față cu soția sa

Roxana Vașniuc este nașa celor doi, însă se pare că Armin Nicoară nu se sfiește să-și arate o admirație mult mai profundă față de prezentatoare, chiar dacă acest lucru ar însemna să pună în scenă gesturi controversate, așa cum s-a întâmplat și în cazul de față.

În timpul unei emisiuni TV, discuția a condus spre nașa celor doi, Roxana Vașniuc, apărând și o imagine pe ecranul din platou cu aceasta.

În acel moment, Armin Nicoară s-a ridicat de pe canapea și a sărutat-o pe nașa sa pe piept, însă nu înainte de a-și arăta, mascat, admirația față de formele prezentatoarei TV. Chiar dacă se afla alături de soția sa, artistul nu s-a sfiit nicio clipă.

Cristi Brancu: „Asta e nașa?”

Armin: „Nașa mea frumoasă, are sufletul mare și inima deschisă”

Citeste si: ”Drăguțul de el.” Oana Roman a făcut publice mesajele cu Marius Elisei. Ce mesaj dur a primit vedeta- kfetele.ro

Claudia: „Ne înțelegem foarte bine cu nașii noștri și ne bucurăm că au făcut parte la evenimentul nostru. Sunt chiar pe sufletul nostru”

Armin: „Stai un pic, să o pup pe suflet pe nașa”

Claudia: „Pe această cale vrem să îi salutăm pe toți nașii noștri”

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au semnat contract prenupțial, înainte de nuntă. Cine a venit cu ideea: "Îi este frică pe viitor, dacă cumva mă răzgândesc"

Armin Nicoară, seria declarațiilor controversate continuă

Și cu alte ocazii, Armin Nicoară a menționat în fața tuturor că simte nevoia de „nou” în viața lui, chiar dacă are acasă o femeie foarte frumoasă. Mai mult decât atât, a dat de înțeles că i-a călcat strâmb soției sale și că, în continuare, este de părere că au o relație deschisă, fapt care îi oferă posibilitatea să evadeze din căsnicie ori de câte ori simte nevoia, fără ca soția sa să se supere.

Armin Nicoară: „Trebuie să mă înțelegeți și pe mine, mai vreau și eu altceva. Suntem o familie deschisă, Claudia tot timpul mă înțelege, nu cred că e geloasă.”

Claudia Puican: „Îl cunosc atât de bine pe Armin, după privire. Dacă mă minte acum sau spune ceva, eu îl cunosc, eu știu ce gândește.”

Armin Nicoară: „Crezi că am dormit cu altă solistă acum câteva seri?”

Claudia Puican: „Ai dormit?”

Armin Nicoară: „Păi nu știu, hai să văd dacă mă cunoști.”

Claudia Puican: Nu știu, nu pot să-mi dau seama… nu, nu ai fost. Nu are unde să meargă, dacă stă 24 din 24 de ore cu mine. Armin e bun de gură, dar la fapte nu, e un băiat bun”, este dialogul savuros purtat de cei doi soți, în cadrul unei emisiuni TV.”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Motivul pentru care Armin Nicoară și Claudia Puican nu au vrut să primească dar la nuntă! Invitaților nu le-a venit să creadă: "Ne-a fost rușine" | EXCLUSIV

"Alții n-au ce mânca și tu dai atâția bani" Armin Nicoară a dezvăluit cât costă saxofonul cu care face senzație pe scenă | EXCLUSIV

”Mai vreau și eu altceva” Armin Nicoară a călcat strâmb cu o altă artistă, însurat fiind? Ce a spus Claudia Puican despre mariajul cu saxofonistul

Imaginea cu care Mirela Vaida și-a îngrijorat fanii! A ajuns la spital cu fiica ei

Vladimir Putin e PE MOARTE! E cutremur total la MOSCOVA. Medicii au...

”În felul ăsta descoperă oamenii cât de ciudat sunt.” Mădălin Ionescu, declarații despre artista cu care ar fi făcut marele pas, dacă Cristina Șișcanu nu apărea în viața lui

Alertă pentru părinți și elevi! Brambureală totală cu vacanțele

”Mai vreau și eu altceva” Armin Nicoară a călcat strâmb cu o altă artistă, însurat fiind? Ce a spus Claudia Puican despre mariajul cu saxofonistul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies