Armin tremură de frica soțului Vlăduței? ”Bad Boy” Adi este iute la mânie! 3 episoade violente în care a fost implicat fotbalistul EXCLUSIV

Armin Nicoară, presupusul amant al Vlăduței Lupău, va trebui să aibă grijă în perioada următoare. Soțul cântăreței are un renume de ”bad boy” în Cluj.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Povestea amantlâcului dintre Armin și Vlăduța s-ar putea încheia prost pentru saxofonist, cel puțin dacă judecăm după imaginea pe care soțul cântăreței și-a făcut-o în Cluj. Adi Rus, portarul echipei CFR a ajuns de mai multe ori în atenția presei, în ultimii ani, și nu pentru performațele sportive ci pentru scandalurile în care a fost implicat.

fara descriere

Citeste si: Cea mai mare dorință a lui Armin Nicoară! Culmea, tot la Vlăduța Lupău de gândește, nu la ”oficiala” Claudia Puican

Citeste si: Cum încearcă să își revină Armin Nicoară după scandalul cu Vlăduța Lupău! ”Claudița, Claudița... Plângi?”

Citeste si: Socrul Vlăduței Lupău, acuzat că a agresat un jurnalist! Cât de influent este Toma Rus, tatăl soțului celei mai sexy cântărețe de muzică populară!

Despre scandalul de la Untold, în care Adi ar fi avut o altercație cu fostul iubit al Vlăduței, am mai scris. Acesta nu a fost însă singurul episod violent din trecutul fotbalistului. Presa sportivă a mai scris despre alte două momente în care Rus a arătat că nu e prea bine să-l calci pe bătături.

Bătaie cu studenții

fara descriere

În 2016, Adi Rus juca la U Cluj și a ieșit cu doi colegi într-un local din complexul studențesc Hașdeu. Aceștia ar fi avut o altercație cu un grup de studenți. Aceștia s-au retras strategic, însă i-au așteptat la ieșirea din restaurant și au continuat bătaia.

Până la urmă, tot studenții au fost cei care au apelat 112, însă prezența forțelor de ordine nu au calmat spiritele. Un coleg al lui Adi Rus, de la care ar fi început se pare scandalul, a fost dus la secție și amendat pentru că ar fi agresat verbal o agentă de ordine publică.

A sărit să bată un suporter

Cu doar un an înainte, Adi Rus a primit o suspendare de 20 de etape după ce, alături de fratele lui, au fost implicați într-o altercație, pe gazon. Suspendarea nu a fost neapărat legată de acest lucru ci de faptul că frații Rus au urcat în tribună pentru a lovi un suporter al echipei adverse, care îi înjurase. Soțul Vlăduței Lupău juca atunci în liga a 5-a, la echipa Recea Cristur.

fara descriere

Așadar, viitorul nu sună prea bine pentru Armand Nicoară. Acesta este plecat din țară, momentan și spune că va reveni acasă la începutul lunii februarie. Nicoară nu a declarat explicit că a avut o relație cu soția lui Adi Rus, însă nici nu a negat zvonurile. ”Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva. Mai bine să spun că nu am avut nici o relație cu ea decât să spun că am făcut și am dres”, a declarat Nicoară pentru WOWbiz.ro.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate