Armonia unui vin vintage în lumea Alcool Discount

Armonia unui vin vintage în lumea Alcool Discount
Armonia unui vin vintage în lumea Alcool Discount
Autor: Adriana Raiciu

Dacă iubești vinul, urmează sfatul lui John Webester: „Vinul vechi este cel mai bun.”  Mai rare și mai valoroase decât cele de dată recentă, vinurile vintage sunt produse unice. Sunt cunoscute pentru farmecul lor de neegalat și pentru un gust de neuitat. Probabil că te întrebi de ce sunt atât de speciale. Ești gata să afli?

Ce înseamnă vin vintage? Hai să descoperi!

Prin definiție, vintage, în vinificație, reprezintă procesul de culegere a strugurilor și de creare a produsului finit. Ce înseamnă atunci când un vin este etichetat „vintage”? Ei bine, vintage nu înseamnă vechi. O sticlă de vin este considerată vintage atunci când este făcută din struguri care au fost crescuți și recoltați într-un singur an specificat. 

Așadar, vintage este anul în care au fost culeși strugurii, iar vinul a fost produs. Te-ai lămurit? Să trecem mai departe!

De ce să alegi un vin vintage?

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

  • O sticlă de vin vintage adaugă un plus de savoare. Un vin vintage este însoțit în mod evident de un gust unicat. 
  • Atât sticla, cât și gustul sunt pline de profunzime. O sticlă vintage își impune prezența, mai ales că, pe eticheta ei, este scris anul în care au fost recoltați strugurii.
  • Transmite mesajul că persoana căreia i-l dăruiești merită efortul. Dacă te-ai gândit să faci cadou un vin vintage, cu siguranță relația ta cu destinatarul este una foarte specială!

De unde poți achiziționa un vin vintage? Alcool Discount îți sare în ajutor!

Site-ul Alcool Discount are o selecție de vinuri vintage, de primă clasă și cu adevărat unice. Achiziționarea unuei sticle de vin vintage este fascinantă, căci surprinde și impresionează „în pahar” chiar și pe cei mai capricioși. 

Ești gata de o nouă provocare în materie de vinuri?

Alcool Discount a pregătit vinuri vintage pe care trebuie să le iei în considerare dacă te-ai hotărât să încerci un produs special. Dacă un strugure bun produce un vin bun, Alcool Discount este site-ul unde există istorie în fiecare sticlă de vin! Așadar, pe Alcool Discount calitatea vinurilor vintage este garantată. 

Descoperă vinurile vintage care provin din Portugalia doar pe Alcool Discount!

Dacă până acum nu ai vizitat Portugalia și ale sale frumuseți, o poți descoperi altfel: cu ajutorul vinurilor vintage care provin din această țară! Cu o bogăție de soiuri de struguri indigene caracteristice, precum și un climat favorabil, Portugalia are o mare tradiție a vinificației. Prin ce se deosebește de alte țări? Prin aromele unice ale soiurilor de struguri indigeni! 

Iată câteva dintre vinurile vintage de origine portugheză de pe Alcool Discount:

  • Barros Colheita Porto 1964. Este un sortiment premium de vin roșu produs de către brandul Barros. Se distinge prin exuberanța sa aromatică, marcată de puterea fructelor uscate și a mirodeniilor. Sticla, prin forța ei de sugestie, este de-a dreptul specială, căci Barros Colheita Porto 1964 este comercializat într-o sticlă neagră lucioasă și cu o etichetă neagră mată. Ea se deosebește prin armonia formei, dar și  prin îmbinarea plăcută a nuanțelor de negru. Vintage, incomparabil, deosebit și unde mai adaugi că are preț redus pe site-ul Alcool Discount?
  • Barros Colheita Porto 1975. Fabricat exclusiv în Valea Douro din nordul Portugaliei, acest vin vintage se bazează pe respectarea a două reguli esențiale: mai întâi, etapa care presupune oprirea procesului natural de fermentare a mustului prin adăgarea a câteva doze de apă vie. Așa și-a dezvoltat acest vin vintage textura siropoasă, cu note fructate și conținutul de alcool crescut la 20%. A doua etapă esențială pentru prepararea vinului Barros Colheita Porto 1975 este asamblarea. Este un vin roșu, iar calitatea sa este de neegalat, element reflectat și în prețul produsului. Este comercializat într-o sticlă neagră opacă și vine la pachet alături de o cutie elegantă. Deci, hotărăște-te, căci și de data aceasta Alcool Discount vine în ajutorul bugetului tău cu un preț scăzut! 
  • Barros Porto 1996.  Acest vin reprezintă un vin premium, care face parte din categoria vinurilor roșii. Profilul său aromatic trădează note fructate, arome proeminente de fructe uscate, dar și o combinație de note picante. Barros Porto 1996 se prezintă într-o sticlă de înaltă calitate, în culori profunde de negru, lucru care îi oferă un aspect de superioritate. Și prețul e la fel de încântător! Pe Alcool Discount îl găsești la reducere!
  • Barros Colheita Porto 2002. Îmbuteliat în anul 2002, gustul său este complex, elegant și fin. Are o textură elegantă și mătăsoasă.  Barros Colheita Porto 2002 este un vin roșu și este considerat un vin gurmand, căci principalele note resimțite în profilul aromatic sunt pe bază de caramel, nuci, zahăr brun și fructe de pădure. Datorită acestor arome, recomandările culinare sunt preparatele dulci, pe bază de ciocolată și caramel, susținând caracterul gurmand al acestora. Îl găsești pe Alcool Discount!

Ți-ai făcut lista de vinuri? Intră pe alcooldiscount.ro sau mergi într-unul din punctele de desfacere din diferite locuri din capitală, din zona Tei, Titan sau Tineretului pentru a-ți achiziționa un vin vintage unic!

Încearcă vintage!

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Calendar ortodox sâmbătă, 31 iulie 2021. Lăsatul secului pentru Postul Adormirii Maicii Domnului

Prognoza METEO, azi, 30 iulie 2021. Cod portocaliu de caniculă în opt județe din România

Calendar Ortodox AUGUST 2021. Schimbarea la față, printre cele mai importante sărbători ale lunii

Horoscop Zilnic Vineri 30 Iulie 2021: o zi foarte productivă

Boala gravă care apare după COVID-19. Te bagă imediat în spital. Care sunt primele semne

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Val de infecții la copii! Virusul este mai periculos decât Covid

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies