Vedete

Aroganța mamei Alinei Vidican! Ce gluma a făcut pe seama lui Cristi Borcea după ce acesta a fost trimis la închisoare

Condamnarea lui Cristi Borcea a fost, printre altele, unul dintre subiectele cele mai discutate în România și, evident, motiv de discuții și în familia Alinei Vidican, fosta soție a omului de afaceri.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Doar că, dacă cineva se aștepta ca familia Alinei Vidican să fie foarte empatică cu situația în care se află Cristi Borcea, se pare că s-au înșelat. Ba chiar mai mult, mama Alinei Vidican, Mariana, una dintre cele mai vocale susținătoare ale structurilor anticorupție de la noi din țară, și-a permis chiar și o aroganță.

Citeste si: Cristi Borcea e în puşcărie, dar stă pe un munte de bani! Vezi cum a câştigat afaceristul aproape 100 de milioane de euro! EXCLUSIV

Citeste si: Dezvăluiri de senzație de la Penitenciarul Rahova! Cum s-a comportat Cristi Borcea  în prima săptămână de detenție! ”A fost de nerecunoscut cu gardienii, i-a șocat pe toți”

Citeste si: Cristi Borcea, din nou la pușcărie. Gestul făcut de dinamovist când s-a văzut din nou după gratii

Mai exact, pe contul de socializare al mamei Alinei Vidican, printre articolele pe care le distribuie și-a făcut loc și unul care îl privește pe Cristi Borcea. Doar că nu unul care să relateze, cu exactitate, care este situația de fapt a omului de afaceri, condamnat la cinci ani de închisoare pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată, la trei ani de închisoare pentru asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, la trei ani de interzicere a unor drepturi, precum şi la confiscarea echivalentului în lei al sumei de 957.107 euro, ci un articol ironic cu privire la viața de familie a acestuia. Mai exact, ea a distribuit un articol care susținea, la modul ironic, că gemenele lui Cristi Borcea vor purta numele penitenciarelor prin care acesta a trecut.

 

Alina Vidican şi Cristi Borcea, divorţ cu probleme

 

În tot acest timp, spun sursele noastre, Alina Vidican se relaxează de minune în însoritul Miami, fosta soție a lui Cristi Borcea profitând din plin de libertatea pe care o are acolo. Astfel, alături de cei doi copii ai ei și ai lui Cristi Borcea, Alina Vidican face îndelungate sesiuni de shopping și de plajă, iar în restul timpului se ocupă îndeaproape de afacerea pe care o are pe mână în Statele Unite ale Americii. ”Alina merge aproape zilnic la malul oceanului, alături de copii ei. Stă pe plajă, se joacă cu micuții, pare că, în sfârșit, a scăpat de depresia de după divorț. Se simte bine, e fericită acolo și nimic nu pare să îi mai umbrească bucuria de a fi alături de micuți. Se ocupă, evident, și de afacere, știe că este cea mai bună variantă de a face bani, nu se mai bazează foarte mult pe ajutorul pe care fostul ei soț i l-a tot dat. Oricum, e liniștită, știoe că dacă are nevoie, poate apela la el, mai ales că Borcea își iubește la nebunie copii”, ne-a spus sursa noastră.

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea, cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor, timişoreanca primind o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară, precum şi afacerea din Miami.

Galerie foto