Aroganta maxima a Raduleascai catre Andreea Marin! I-a dedicat o manea a lui Sorinel Pustiul: “Hai, zana mea!” Apoi i-a dat decisiva: “Eu nu sunt zana, sunt diva!”

De Craciun, Mihaela Radulescu i-a dedicat Andreei Marin, supranumita “Zana Surprizelor”, o manea cantata de Sorinel Pustiu, intitulata “Hai, zana mea!”

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

In urma cu cinci ani, Mihaela Radulescu a fost gazda emisiunii “Craciun in familie”, difuzata de Antena 1. La filmari, unul dintre cele mai gustate momente a fost acela in care unul dintre invitati, manelistul Sorinel Pustiul, a spus: “Am venit pregatit sa cant o manea pentru cea mai tare zana”, la care Raduleasca a replicat ironic: „Eu nu sunt zana! Sunt diva! Si, pentru ca este Craciunul, cred ca merita sa ii uram Zanei Craciun Fericit si toate cele bune!”. Apoi, Sorinel Pustiul a cantat maneaua “Hai, zana mea!”, pe urmatoarele versuri: “Hai, zana mea, ca ma fac iar suparat / De buzele tale sa fiu sarutat / Ma fac ca ma supar din orice / Doar sa-ti sarut buzele! / Nu te dau pe femeile toate / Ca tu ai ceva aparte / Sau poate ca doar mi s-a parut / Unde te iubesc prea mult”.

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate