Aroganta maxima marca Zavoranu! Marioara i-a dat Oanei piftie in farfurii Versace de 200 de euro bucata! Cat a costat toata vesela? Vreo 10.000 de euro...

Ziua de Craciun a fost una cu adevarat speciala in familia Zavoranu! Membrii "clanului" s-au strans acasa la "Coana" Marioara. Masa a fost imbelsugata, mesenii fericiti, iar bunastarea a fost evidenta! Intr-un album foto postat de Zavo pe Facebook se poate vedea ca gazda le-a servit invitatilor bucatele de Craciun in vase Versace, de... 200 de euro farfuria!

Distribuie pe:

fara descriere
Aproape 20 de invitati, toti membri ai familiei Zavoranu, au luat masa de Craciun acasa la celebra Marioara Zavoranu. La loc de cinste a stat fiica sa, Oana, recent revenita din "ghearele mortii", dupa ce a trecut printr-o depresie crunta.

fara descriere
De Craciun, Zavoranii au uitat de griji si s-au desfatat din belsugul pus la dispozitie de "Coana" Marioara. Bucatele alese intr-un salon autentic, unde luxul abunda! Cabinete si biblioteci din lemn, cu vitrine de cristal, tablouri cu bun gust, canapele si fotolii cu tapiterie scumpa si... vesela marca Versace.

fara descriere
Oana si restul invitatilor au savurat sarmalele sau piftia din farfurii ce poarta sigla celebrului designer italian. Si cafeaua sau ceaiul au fost servite in cesti din setul Versace. Un asemenea set complet, pentru 24 de persoane, continand 2 randuri de farfurii cescute si farfurioare pentru cafea, costa minimum de 10.000 de euro. O mica comoara etalata nonsalant de mama Oanei, dar ce mai conteaza banii, cand are o fiica sanatoasa si iubitoare!

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate