Arpad ii duce visul mai departe lui Szoby Cseh: "Iniţial nu am ştiut în ce m-am băgat"

Dupa moartea tatalui sau, Arpad Cseh a preluat fraiele programelor sociale pe care tatal sau le-a infintat. Ieri a fost un eveniment organizat in cinstea marelui cascador care nu se mai afla printre noi.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Dorinţa tatălui meu era ca acest proiect să devină unul naţional. Iniţial nu am ştiut în ce m-am băgat. Acest proiect implică foarte multe lucruri, dar l-am continuat pentru că am văzut care este potenţialul proiectului. Tata era un luptător. Nicodată nu m-a rugat să-i continui munca la Asociaţia Gladiator, nici măcar o discuţie despre ce se va întâmpla după moartea lui. Aşa am simţit eu, m-am implicat şi a început să-mi placă enorm. Este ceva extraordinar să-i dăruieşti unui copil ceea ce îşi doreşte, şansa unei vieţi mai bune. Este cu totul altceva decât să dai cinci lei la semafor. În doar trei luni am reuşit să ajungem de la 6 copii la 98, plus cei cu handicap.

fara descriereAu trecut aproape şase luni de la moartea tatălui mei şi munca m-a ajutat enorm să trec peste această perioadă grea. Dacă nu munceam la acest proiect cu siguranţă aş fi intrat în depresie, m-aş fi gândit la el permanent. Pentru acest proiect m-am lăsat de serviciu din luna martie a acestui an, mi-am vândut şi maşina. Am investit bani în acest proiect, mai mult, am încercat să păstrez cât mai mulţi câini comunitari pe care i-a strâns tatăl meu"
, a adăugat Arpad Cseh pentru ziarulring.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate