Arpad Paszkany, patronul celor de la CFR Cluj a dezvaluit cine si-ar dori sa devina noua campioana a Romaniei: “Astra are motivatia noastra de odinioara”

Prezent la Gala “Fantasticii Fanatik”, Arpad Paszkany, patronul celor de la CFR Cluj a aruncat bomba: “Astra poate castiga campionatul!”

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere“10 ani de fotbal. Rasplata cea mai importanta. Cupe si performante. E greu de spus ce mi-as propune pentru uramtorii zece ani. Eu ma gandesc la ziua de maine, la saptamanile urmatoare. In acest tur am avut asteptari mari. Nu s-a reusit o inchegare corespunzatoare intre banca tehnica si jucatorii pe care i-am avut. Sper ca acest sa se rezolve cat mai repede. Jucatorii au fost dezamagiti ca nu s-a putut merge mai departe in Liga Campionilor cand am obtinut cele zece puncte. Speram ca acel succes sa ne dea energie in continuare”, a declarat Arpad Paszkany. Patronul ardeleniolor a explicat cand echipele romanesti vort putea accede in primara Ligii Campionilor. “Echipele din urna a treia, bugete intre 70-100 milioane de euro. Echipele de la noi trebuie sa aiba un buget stabil de 35-50 milioane de euro pentru a putea spera sa urce in aceasta competitie”. Intrebat cine crede ca este favorit in castigarea actualei editii de campionat  Favorite  la campionat. Un pachet de echipe. “Simt o ambitia mare in Astra . O vad pe Astra precum era CFR., in 2007-2008. Pe cei de la Astra ii vad principalii candidadati la titlu”, a incheiat seful celor de la CFR.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate