Artan de la Partizan a dat timpul inapoi. Uite cat a intinerit de cand a slabit 30 kg! Totul a avut un pret: "Pastilele aveau un efect deprimant asupra mea!"

Artanu, liderul trupei Partizan si fostul solist al trupei Timpuri Noi ar putea deveni dusmanul de temut al nutritionistilor pentru ca a reusit sa slabesca dupa o dieta proprie si cu ajutorul medicamentelor pe care le-a ales singur de pe raft.

Distribuie pe:

fara descriereAsa arata Artan in 2014In urma cu patru ani, Adrian Plesca, cunoscut sub numele de Artan, a tinut doua diete pentru a scapa de surplusul de greutate. fara descriereAsa arata in trecut"Prima data am slabit 30 de kilograme in doua luni, prin infometare. Pur si simplu nu am mai mancat nimic. Imi vedeam de concerte si programul zilnic fara niciun fel de probleme. A doua oara, am incercat capsule de slabit pentru a scapa de kilogramele in plus. Si cu aceasta metoda am reusit sa scad in greutate peste 30 de kilograme, in doua luni", declara Artan pentru gandul.info. fara descriereArtistul a dat jos aproape 30 de kilogrameLa un moment dat, Artan a interup tratamentul medicamentos, insa, organismul sau a continuat sa piarda in greutate. "Inainte cantaream 125-124 de kilograme, iar cu pastilele am ajuns la 85-84 de kilograme, ceea ce era enorm. Pur si simplu, nu aveam cum sa opresc procesul de slabire”, explica artistul care dupa eforturi mari s-a stabilizat la o greutate de 93 de kilograme. fara descriereArtan este total schimbat si pare ca ar fi intinerit de cand a slabitIn ciuda rezultatelor sale, Artan a tinut sa precizeze ca regimul prin infometare, cat si cel medicamentos pot duce la depresie si este extrem de periculos pentru psihic. fara descriereIn trecut, el avea gusa, falcute si burta"Medicamentele pe care le-am luat actioneaza atat asupra sistemului digestiv, cat si asupra sistemului nervos central. Acele pastile mi-au redus starea de placere, aveau un efect deprimant asupra mea, starile nu au incetat imediat ce am intrerupt tratamentul. Starea depresiva pe care tratamentul medicamentos o induce este destul de puternica", spunea Artan, precizand ca pericolul de a cadea in depresie este extrem de mare si nu ar recomanda nimanui metodele lui.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate