Arthur de la Ceptura, bântuit de propria bunică! Gestul extrem la care a recurs celebrul personaj

Arthur de la Ceptura susține că îi apare tot mai des bunica în vise.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

arthur de la ceptura
Arthur de la Ceptura susține că este bântuit de bunica lui[Sursa foto: Facebook]


In articol:

Arthur de la Ceptura a șocat cu ultima sa apariție. Bărbatul susține vehement că este bântuit de bunica lui moartă. Celebrul personaj a recurs la un gest neobișnuit. El s-a dus, în urmă cu câteva zile, la mormântul bunicii sale și a luat crucea aflată la mormânt și a pus-o la mormântul animalelor de companie.

După ce a recurs la acest gest șocant, Arthur de la Ceptura susține că femeia i-a apărut în vis și i-a spus că e nemulțumită de ceea ce a făcut și să-i aducă crucea înapoi. Următoarea zi, celebrul personaj a dus crucea înapoi în locul în care a stat mai bine de un deceniu. Cu toate acestea, Arthut de la Ceptura susține că este bântuit de propria lui bunică. El ar fi luat crucea cu pretextul că „nu mai are nevoie de ea”.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

„Am crezut că nu mai are nevoie de ea. Am întrebat-o dacă o pot lua și nu mi-a răspuns și am luat-o”, a declarat Arthur de la Ceptura, pentru un post de televiziune.

arthur de la ceptura
Arthur de la Ceptura și iubita lui

Cât câștigă Arthur de la Ceptura pe lună?

Arthur de la Ceptura a ajuns cunoscut publicului după ce și-a demolat propria casă pentru a o transforma în discotecă. El a recunocut, în urmă cu câteva luni, câți bani câștigă lunar.

”Pensia Ramonei este de 375 lei. Eu muncesc cu ziua, sunt zilier profesionist, dar nu pot să mă mai duc acum, cu pandemia asta. Fac câte 50 lei pe zi. Așa se plătește la noi, la Ceptura, ziua de muncă. O mai iau și pe Ramona cu mine, să mă ajute, când e foarte aglomerat cu vița de vie. Atunci nu pot să scot 1-2 hectare singur așa că o iau și pe Ramona.Muncesc de luni până sâmbătă când e vremea bună. Gândiți-vă că ăsta are 8 hectare de vie. Cam 10 milioane pe lună fac (1.000 lei)”, a povestit Arthur de la Ceptura pe canalul de Youtube Răzvan Anghelescu – Vax Populi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Arhur de la Ceptura, anchetat pentru maltratarea soției! Personajul viral s-a trezit cu poli ția în curte și crede că soacra vrea să-l despartă de Ramona

Arthur de la Ceptura, coșmar în autoizolare! Soția lui a făcut febră mare, tușește și nu se poate ridica din pat! În plus, Ramona este epileptică și nu mai are medicamente

Bea în fiecare dimineață un pahar cu apă cu un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu! Efectele miraculoase pe care le vei simți

Arthur de la Ceptura a rămas fără curent și a legat prizele la o baterie! Cum arată casa ”inteligentă” a celebrului personaj?

Arthur de la Ceptura, la un pas de tragedie! Un perete din cocioaba a fost distrus de vijelie: “Era sa cada pe noi” Iubita lui e gravida a doua oara EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies