Arthur de la Ceptura o iubeste pe Adelina Pestritu: "Sunt innebunit dupa ea" - Pe poarta lui scrie mare "Adelina, WOW" si i-a compus o poezie de 103 strofe

Adelina Pestritu are un fan cum nu s-a mai intalnit. ##VIDEO236207##

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierefara descriere
Arthur de la Ceptura este cel mai mare fan al Adelinei Pestritu. De dragul ei, a denumit o strada dupa numele ei de fata si a vopsit pe poarta o dedicatie de dragoste pentru prezentatoarea de la WOWbiz.

fara descrierefara descriere"Eu sunt iubitul Adelinei Pestritu. Uite cu cine dorm eu? Cu Adelina, am grija sa nu se mototoleasca", a spus Arthur, care locuieste la 4 metri sub pamant.

Si-a facut o camera rotunta sub pamant. Tavanul este din beton armat. Pe jos are un "pat", compus din milte saltele si paturi. Peretii i-a decorat cu pagini din ziare.

fara descriere"Le-am lipit pentru protectie. Am lipit pozele ca sa scap de umezeala. Ies din buncar cu o sfoara, am facut muschi de cand dorm aici", a explicat barbatul, pentru emisiunea WOWbiz.  

fara descriere"I-am compus Adelinei o poezie de 103 strofe. Esti cand WOW, cand Paparazzii, noi doi suntem ca fratii. Am scris-o intr-o saptamana si jumatate. Adelina, floare rara, cu parfum de domnisoara, tu esti fata frumoasa, de mine aleasa. O, tu, scumpa domnisoara, mi-ai intrat la inimioara. O admir pe Adelina, sa nu se supere pe mine. Este cea mai frumoasa. Regele Arthur va iubeste din intuneric", a spus el.

Arthur de la Ceptura i-a facut curte Adelinei! A invitat-o sa se mute cu el in buncar si i-a pregatit cina: "Adelina e toata averea mea" - Barbatul are o proprietate impresionata: living de zeci de metri, piscina si livada

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate