Artista din România care a rămas gravidă după ce a băut un ceai miraculos de la Ierusalim!

O artistă din România a vrut o minune în viața ei, așa că a și primit-o!

Autor: A.V.

Este vorba despre Sandra N, o artistă cunoscută de la noi. Cântăreața a rămas însărcinată după ce a consumat un ceai miraculos chiar de la Ierusalim.

Sandra N își dorea foarte mult un copil, astfel că, fiind o persoană foarte credincioasă, a mers la Ierusalim să se roage. Mai mult decât atât, a și băut ceaiul-minune și a rămas gravidă! A povestit totul într-o emisiune de televiziune.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Andreea Răducan este gravidă pentru a doua oară! Ce sex va avea bebelușul

Citeste si: Credeai că Ioana Tufaru e săracă "lipită", dar uite ce bunătăţi are în casă! A deschis uşa frigiderului pentru reporterii WOWbiz.ro! Vezi imagini cu garsoniera femeii!

Citeste si: Giulia Anghelescu a vorbit despre subiectul care a stârnit cea mai mare revoltă pe internet: vaccinarea copiilor

"Nu mai aveam răbdare îmi doream să se întâmple. Şi chiar s-a întâmplat. Pentru mine a fost o minune pentru că m-am rugat să decurgă bine. Nu mă aşteptam să rămân însărcinată atât de repede, chiar după ce am băut ceaiul. Sunt convinsă 100% că am rămas însărcinată după ce am băut acest ceai.

Eu cred în minuni, sunt o persoană credincioasă", a spus Sandra N.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies