Vedete

Artista Mihaela Mihai plimbata din spital in spital. Medicii au descoperit cauza afectiuniunii sale dupa 3 luni de examinari, 6 radiografii si un RMN!

De trei luni, Mihaela Mihai intampina probleme grave de sanatate. Artista sufera de dureri ingrozitoare si greu de imaginat, la picior si coloana, cauzate, cel mai probabil, de o izbitura pe care a avut-o recent. Din pacate, in incercarea de a se trata corespunzator, artista a ajuns sa fie plimbata din spital in spital pentru ca medicii nu reuseau sa ii puna un diagnostic corect.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Artista Mihaela Mihai plimbata din spital in spital. Medicii au descoperit cauza afectiuniunii sale dupa 3 luni de examinari, 6 radiografii si un RMN!icon photo
Mihaela Mihai, cantareata care era in mare voga in anii ’70-’80 si avea succes cu slagarele sale, traverseaza o perioada de grea incercari. La cei 71 de ani ai sai, artista a ajuns sa-si petreaca in cabinetele medicale si sa fie plimbata din spital in spital.

Desi pare greu de crezut ca o persoana cu notorietate poate sa pateasca asa ceva, Mihaela Mihai traieste aproape ca in scenariul filmului „Moartea domnului Lazarescu”, dar pe termen lung. Si asta pentru ca, in decurs de 3 luni, artista a fost nevoita sa mearga in 5 unitati spitalicesti, de stat si private si sa realizeze nu mai putin de 6 radiografii si un RMN, pana sa i se puna un diagnostic corect. (Mihaela Mihai povesteste cum a fost drogata de fostul sot) 

Artista Mihaela Mihai plimbata din spital in spital. Medicii au descoperit cauza afectiuniunii sale dupa 3 luni de examinari, 6 radiografii si un RMN!
„Sa fie clar, nu am cancer! Am primit mesaje, in privat, in care eram intrebata daca este vorba despre "acea" boala. "Foarte grav" nu inseamna exclusiv aceasta boala (n.r: cancer). Sunt mentinuta, de 3 luni, intr-o stare progresiv degradanta a sanatatii mele pana la limita pericolului de a muri in orice minut, din cauza medicilor din Romania”, spune cantareata la inceputul marturisirilor sale.

Mihaela Mihai povesteste ca a ajuns la Urgente, la Pucioasa, unde, dupa controlul de specialitate medicii i-au spus ca nu are „nimic”. Ulterior, ea a fost vazuta de un ortoped din Targoviste, care i-a recomandat geluri contra durerilor pe care le acuza la picior si spate, dar si la un alt specialist din Brasov, unde i s-au facut perfuzii cu... Paracetamol.

Citeste continuarea pe stirilekaneld.ro

 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune