Vedete

Artista Mihaela Mihai plimbata din spital in spital. Medicii au descoperit cauza afectiuniunii sale dupa 3 luni de examinari, 6 radiografii si un RMN!

De trei luni, Mihaela Mihai intampina probleme grave de sanatate. Artista sufera de dureri ingrozitoare si greu de imaginat, la picior si coloana, cauzate, cel mai probabil, de o izbitura pe care a avut-o recent. Din pacate, in incercarea de a se trata corespunzator, artista a ajuns sa fie plimbata din spital in spital pentru ca medicii nu reuseau sa ii puna un diagnostic corect.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Artista Mihaela Mihai plimbata din spital in spital. Medicii au descoperit cauza afectiuniunii sale dupa 3 luni de examinari, 6 radiografii si un RMN!icon photo
Mihaela Mihai, cantareata care era in mare voga in anii ’70-’80 si avea succes cu slagarele sale, traverseaza o perioada de grea incercari. La cei 71 de ani ai sai, artista a ajuns sa-si petreaca in cabinetele medicale si sa fie plimbata din spital in spital.

Desi pare greu de crezut ca o persoana cu notorietate poate sa pateasca asa ceva, Mihaela Mihai traieste aproape ca in scenariul filmului „Moartea domnului Lazarescu”, dar pe termen lung. Si asta pentru ca, in decurs de 3 luni, artista a fost nevoita sa mearga in 5 unitati spitalicesti, de stat si private si sa realizeze nu mai putin de 6 radiografii si un RMN, pana sa i se puna un diagnostic corect. (Mihaela Mihai povesteste cum a fost drogata de fostul sot) 

Artista Mihaela Mihai plimbata din spital in spital. Medicii au descoperit cauza afectiuniunii sale dupa 3 luni de examinari, 6 radiografii si un RMN!
„Sa fie clar, nu am cancer! Am primit mesaje, in privat, in care eram intrebata daca este vorba despre "acea" boala. "Foarte grav" nu inseamna exclusiv aceasta boala (n.r: cancer). Sunt mentinuta, de 3 luni, intr-o stare progresiv degradanta a sanatatii mele pana la limita pericolului de a muri in orice minut, din cauza medicilor din Romania”, spune cantareata la inceputul marturisirilor sale.

Mihaela Mihai povesteste ca a ajuns la Urgente, la Pucioasa, unde, dupa controlul de specialitate medicii i-au spus ca nu are „nimic”. Ulterior, ea a fost vazuta de un ortoped din Targoviste, care i-a recomandat geluri contra durerilor pe care le acuza la picior si spate, dar si la un alt specialist din Brasov, unde i s-au facut perfuzii cu... Paracetamol.

Citeste continuarea pe stirilekaneld.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune