Artista Mioara Velicu a cantat gratis la o singura nunta in viata ei! Cea a lui Chivu!

Mioara Velicu nu mai are nevoie de nici o prezentare in lumea muzicii populare romanesti.A colindat tara in lung si-n lat zeci de ani la rand, incantandu-i pe iubitorii acestui gen muzical cu melodiile moldovenesti interpretate de ea. Dar putini sunt cei care stiu ca Mioara Velicu, la cei 68 de ani ai sai, este o mare iubitoare de sport.

Distribuie pe:

fara descriereA colindat tara in lung si-n lat zeci de ani la rand, incantandu-i pe iubitorii acestui gen muzical cu melodiile moldovenesti interpretate de ea. Dar putini sunt cei care stiu ca Mioara Velicu, la cei 68 de ani ai sai, este o mare iubitoare de sport.

Poate si datorita faptului ca sotul ei este un fost mare luptator, Nicolae Martinescu, medaliat cu aur la Olimpiada de la Munchen, din 1972. Mioara Velicu si-a deschis sufletul pentru Wowbiz.ro, povestind cum si-a impartit viata intre muzica populara si sportul de performanta. “Eu cu sotul meu ne-am inteles excelent de la bun inceput. As putea spune ca ne-am completat unul pe celalalt. Cand eram eu plecata , era el acasa si invers. M-am indragostit de el dupa ce am vazut o fotografie pe care mi-a aratat-o Maria Butaciu. Aflasem ca face un sport destul de dur, lupte, dar nu m-am temut niciodata. Acasa a fost tot timpul un om de pus la rana. Un om bland, care m-a facut sa ma simt tot timpul protejata. Acum este un pic mai bolnavior. Dar , in tinerete, el facea tot, eu nu faceam nimic. Asa sot sa tot ai”, a marturisit Mioara Velicu pentru WOWbiz.ro.

Cunoscuta interpreta de muzica populara nu a lipsit aproape de la nici o competitie importanta de lupte. “Mergeam sa-l sustin pe sotul meu. Imi aduc aminte ca dupa fiecare competitie, plecam ragusita din sala. Strigam cat puteam. Nu mai tineam cont ca am sau nu spectacol”, si-a amintit Mioara Velicu, care se declara o dinamovista convinsa.

Nu pot tine cu alta echipa. Ani de zile am lucrat in Ministerul de Interne, iar echipa Ministerului era Dinamo. Asa ca sufar cand Dinamo pierde”, a mai explicat ea.  Indragita solista a dezvaluit ca a fost invitata sa cante la o singura nunta de fotbalist, cea a lui Cristi Chivu. “A dansat Cristi de mai, mai ca rupea pantofii. Stie sa danseze extraordinar de bine. Doar e roman si ce roman nu stie sa danseze o hora moldoveneasca, trei inainte, trei inapoi? De la el nu am luat nici un onorariu, am cantat gratis. Este o prea mare valoare a acestei tari ca sa-i iau bani”, a adaugat Mioara Velicu, care a rememorat pentru WOWbiz.ro clipele traite in fata televizorului cand Nadia Comaneci concura la Montreal , in 1976. “Si acum mi se face pielea de gaina pe mine, cum se spune in popor, cand imi amintesc acele clipe. Stiu ca atunci cand concura Nadia ieseam in balcon, pentru ca, daca ma uitam, credeam ca-i port ghinion. Ma tot rugam sa “chice ” ( n.r. regionalism moldovenesc) rusoaicele. Ca ele erau adversarele romancelor!”, a mai povestit Mioara Velicu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate