Artiștii luați cu izoleta au probleme financiare! Marcel Pavel: ”Mai am mici rezerve”! Ozana Barabancea și-a dat în judecată fostul soț

Infectarea cu noul coronavirus a venit într-un moment cum nu se poate mai prost pentru Marcel Pavel.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Marcel Pavel s-a trezit infectat într-un moment în care încerca să se redreseze financiar după mai vine de trei luni de pandemie în care a fost obligat să-și întrerupă activitatea și să rămână în casă.

Cine crede că artiștii importanți ai României sunt scutiți de problemele dr zi cu zi se înșală – Marcel Pavel a recunoscut că are probleme financiare și că norocul lui este că a pus niște bani deoparte. Dezvăluirea a fost făcută pe vlogul lui Cristi Brancu, în urmă cu aproximativ două luni. Tot acolo, Pavel a dezvăluit că este principalul susținător financiar al familiei și că în acest moment a rămas chiar și el fără soluții.

Marcel Pavel: ”Mai mult de un an nu cred că o să mai rezist”

”Din micile rezerve pe care le mai am, că am mai avut inspirația aceasta de a mai pune ceva bănuți în bancă... Dar mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist. Sincer vorbesc. Să nu fim ipocriți. Iar dacă nu vom porni economia în România vom fi terminați”, a declarat Marcel Pavel în emisiunea lui Cristi Brancu.

Citeste si: Obiect straniu în România. Acum câteva zile a fost văzut în SUA - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: BOMBA SERII! Marcel Pavel publică rezultatele testelor COVID-19, după ce a fost acuzat că a luat bani să declare că este bolnav

Citeste si: Panică în televiziune! Vulpița ar fi suspectă de coronavirus? Ce se întâmplă, de fapt, în aceste momente

Citeste si: Starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-ar fi înrăutățit. Artistul nu poate să respire singur. Declarații tulburătoare de pe patul de spital: „Mi-a fost aproape fatală”

Marcel Pavel a fost unul dintre susținătorii ideii că autoritățile greșesc atunci când obligă populația la auto-izolare. Mai vocală decât el a fost soția lui, Violeta. Aceasta a postat chiar și după ce Marcel a fost internat un link cu un articol cu titlul: ”Românii pot refuza izolarea și internările forțate”. Lucru ciudat, în condițiile în care Marcel Pavel nu a vorbit nici un moment că ar fi fost internat cu forța, ba din contră, a trebuit să țină piept acuzelor că ar fi primit bani să ”facă reclamă la COVID”.

În pandemie, Ozana s-a judecat cu fostul soț pentru pensie alimentară

Ozana Barabancea s-a confruntat și ea cu ceva probleme financiare din moment ce la sfârșitul lunii februarie și-a dat fostul soț în judecată pentru pensia alimentară. Ozana s-a mai războit cu Sorin Ternite și în trecut pentru pensia alimentară, ea primind mai mulți ani din partea acestuia doar 35 lei lunar pentru cei doi copii pe care-i au împreună. Ozana Barabancea și Sorin Terinte ar trebui să se prezinte în fața magsitraților de la Judecătoria Sectorului 3 pe data de 30 iunie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Roman a ajuns, din nou, în atenția Oanei Zăvoranu: „Au fugit toți, ca să nu-i mănânci”

Veste bună pentru toată România! Iohannis a semnat decretul! Mai mulți bani pentru țară

Gata cu marea iubire? George Burcea și-a făcut bagajele și a părăsit casa Vivianei Sposub. Ce s-a întâmplat între cei doi

Starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-ar fi înrăutățit. Artistul nu poate să respire singur. Declarații tulburătoare de pe patul de spital: „Mi-a fost aproape fatală”

Andreea Bălan pune capăt zvonurilor despre infectarea ei cu coronavirus. Ce a făcut diferit față de Marcel Pavel

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies